>"och det var på den här parkeringen jag sa till mamma att jag var lesbisk"

>Såhär i Europridetider är det populärt att hitta på sin egen regnbågsaktivitet att foga in i prideveckan i månadsskiftet juli-augusti. När jag häromdagen läste om en annan flatas exalterade upplevelse av att se lesbiska hålla hand på Konsum, kom jag på tanken att göra en flatvandring i Stockholm. Först tänkte jag att jag kunde rikta den mot heterosexuella som bara inte ser alla flator som det kryllar av i den här stan. Sen blev jag något mer narcissistisk och bestämde att den skulle handla om mig. Den som är sugen är alltså välkommen på flatvandring med mig på obestämt datum. Vi ska guidas genom Gula Gången och jag ska peka på platsen där jag kysste en tjej för första gången. Vandra förbi Lidl och jag ska darra på rösten när jag viftar mellan konserver och säger ”här var det UV-ljus och bardansare en gång i tiden, här satt jag och kände mig nyutkommen, bortkommen och alldeles… alldeles…”. Vi ska huka oss och jag ska viska och peka: ”Om ni tittar noga, kan ni se exet till min bästa kompis ex där mellan taxibilarna” och ”minns ni Fröken Norrland? Där bakom busken ser ni henne med hennes nya, som förresten också har varit tillsammans med Exet C”.

Nej alltså det jag egentligen skulle skriva, var att om ni känner till något som händer utanför själva prideprogrammet men som ändå är lite priderelaterat, typ någons hybrisaktiga stadsvandring om sig själv, så kan ni väl höra av er till mig före måndag? Då kommer det nämligen med i pappers-QX, och det kan ju ha sina fördelar.

0 svar

  1. >Haha! Jag är på! Var anmäler man sig till din vandring? :-)Skulle vara kul att träffa dig irl och jag tror att du skulle vara en bra guide.

  2. >eftersom jag förutsätter att det är jag som är exet c hyser jag just nu ett närmare patologiskt intresse för att veta vem av dem jag varit ihop med som du syftar på nu.

  3. >c: Nja, det var mer ett hypotetiskt på saker jag skulle kunna tänkas säga, och inte helt förankrat i verkligheten. Jag vet inte ens om Fröken Norrland dejtar någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster