>pride: intervjun

>Eftersom allt jag gör i Pride House redovisas på www.qx.se, kan jag ju låta er läsa grundmaterialet där och gå till väsentligheterna här på bloggen. Som hur jag inte fick fram ett ljud när jag skulle ställa frågor till Tiina Rosenberg efter hennes brandtal, eftersom jag var själsligen smiskad till extas av all rasande energi och ideliga referenser till den böjliga, lesbiska tungan som just hade framförts på scenen (referenserna alltså, hur framför man en tunga?). Egentligen skulle jag inte ställa några frågor, bara säga att talet var hemskt inspirerande, men plötsligt sa jag att jag var från qx och då satte hon sig ner och väntade på frågor. Såhär blev intervjun, exklusivt för mina bloggläsare:

Jag: Öh. Var talet helt spontant?
Tiina: Ja.
Jag: Aha, okej. Tack.

Vidare har jag fått smickrande komplimanger av en främling vid namn Mariana, träffat ett dussin medspelare i relationsfarsen vi kallar mitt förflutna och diskuterat det mer och mer begränsade utrymmet för maskuliniteter i flatvärlden över en öl på Torget. Det senare var så intressant att jag kommer att ta upp tråden när den här osannolika veckan är över. Tills vidare kan vi läsa min intervju igen och häpnas över journalistik när den är som bäst.

0 svar

  1. >Hej!Tänkte bara boosta ditt ego lite ;)(man kan aldrig få för många komplimanger)Jag snubblade av en slump över din artikel i senaste QX och fastnade för ditt sätt att skriva. Normalt läser jag väldigt sällan bloggar men jag gick in på din och nu har jag spenderat de 3 senaste kvällarna med att sitta fastklistrad framför datorn och dina inlägg.Du skriver så otroligt bra, fängslande, träffsäkert och roligt.Dessutom är du söt ;)Om jag vågar kommer jag fram och säger hej imorgon på Miss Gay.

  2. >Mmm… Tiina har den där tunghäftande effekten på dom flesta. Dom tuffaste feministiska brudarna jag känner rodnar, flackar med blicken och (i bästa fall) stammar fram en komplimang som de känner sig lite fåniga efter att ha sagt. Ja, jag talar även för mig sjäv 🙂 Du lyckades ju i alla genomföra en intervju 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster