>pride: allt ni missar för att jag inte har en laptop

>Om jag redan hade haft en Asus Eee 901 hade jag gått runt och pridebloggat varje dag, hela tiden. Aktarej vad mycket jag hade bloggat. ”Just nu står jag i kön till bajamajorna. Det luktar urin och öl. Jag undrar om det är utspilld öl som bidrar till öllukten eller om folk har druckit så mycket att kisset luktar öl. Nu är det min tur. Äsch, någon hann före medan jag skrev att det var min tur. Jag tror att det var han bögen från Big Brother, men jag vet ju ingenting för jag har ju prosopagnosi och igår kände jag inte ens igen någon som jag precis hade hälsat på. ’Jag känner inte igen folk’ ursäktade jag mig och hon log. ’Det gör inte jag heller, så det kanske inte ens var du’. Om man ska ragga på folk kan den taktiken vara en ingång. Nu är det min tur. Jag bloggar igen när jag kommer ut.”

Som det är nu måste vi tålmodigt vänta tills jag har kommit hem och kan sätta mig i min ergonomiska stol och författa något på min stora stationära. Det lär inte hända i kväll, för då ska jag till Queer Allstars-festen och sedan sova hos mina sjukt sympatiska vänner från Göteborg som har hyrt en trea mycket närmare tantolunden. Innan dess har jag blivit bjuden på middag hos God-des och She. Låt oss lyssna på ekot av den meningen en stund.

0 svar

  1. >Oj, ekot av den meningen kommer ringa i mina öron tills jag dör, vilket jag lär göra av ren avundsjuka inom kort. Jag såg dig på Pride nästan vareviga dag men jag vågade inte ens klämma ur mig ett hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster