>begrundan vid granen

>Man vet inte riktigt hur mycket man använder sin bra tumme förrän man kör över den med en skida. Om jag hade begrundat den saken hade jag tänkt mig för idag innan jag kraschade i en skidbacke med tummen underst. Nu hade jag inte så mycket tid för begrundan just när skidorna korsades och jag väjde för en gran. Det måste vara det jag ska jobba på till nästa gång för att undvika fler malörer. Mer tid för begrundan vid granen.

0 svar

  1. >Kan en verkligen säga bra tumme? Min språkfelsradar piper till, men goda tumme låter som om den vore smaskig. Vilket den iofs kanske är…? 🙂

  2. >Malou: Jag vill helst inte ta reda på hur god den är, som tur är klarade den sig tillräckligt bra under skidan för att jag skulle slippa amputera och äta den. Tofflan föreslår ”min dominanta tumme”, vilket inspirerar till ett helt nytt blogginlägg och kanske en barnförbjuden barnbok, om den dominanta och den undergivna tummen. Vi får se om det blir något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster