Pride och jag

Jag har segat lite med att berätta om mina programpunkter på Pride, eftersom det inte var säkert vilka tider det skulle bli. Men nu kör jag helt enkelt på det som redan står på Stockholm Prides hemsida, och här kommer reklamen:

På onsdag klockan två kommer programpunkten som jag har kallat ”En jävligt seg dröm”. Alla som vet lite om mitt författarskap vet att jag har kämpat rätt så länge för att till slut bli utgiven, men inte så många vet vad som står i mina första, outgivna alster! Jag kan i alla fall säga att jag skrev om ”tjejsex” långt innan jag själv hade haft det, att mitt första bokmanus spelade en ordentlig roll när jag kom ut för mina föräldrar och att jag aldrig fattade varför ingen ville ge ut mitt manus om en bröstfixerad flata som får en kerub i huvudet. Utdrag ur allt detta, samt min personliga uppfattning om hur allt gick till när jag först började blogga som anonym brud tills jag en dag satt med kontrakt på ett av Sveriges kändaste förlag, kommer i denna programpunkt på Kulturhuset!

Direkt efteråt, alltså klockan tre, kommer den legendariska grundaren av Hallongrottan och numera serietecknaren, Bitte Andersson, för att prata med mig om I havet finns så många stora fiskar och dessutom om nya boken, vars titel inte är helt fastslagen men som kommer att ges ut till våren. Förra året hade jag smygläsning ur I havet, i år gör jag premiärläsning ur manuset till nästa bok – en tegelstensroman innehållande bland annat en cynisk arbetsförmedlare, en lärarinna i förra sekelskiftet och en hel del kärlek mellan kvinnor.

Båda programpunkterna är i Ekoteket, alltså det där öppna stället bredvid rulltrappan på plan 2 på Kulturhuset. Jag vet att tiderna jag har fått inte är optimala, några har bekymrats över att allt är på onsdagen när de är upptagna vilket jag tyvärr inte kan göra något åt, medan andra kanske inte orkar sitta i två timmar (fast jag gör lite paus mellan) och lyssna på mig. Välj i så fall det som lockar mest, eller ta med matsäck/en dejt så att du har något att mumsa på i pausen! Hoppas att ni kommer, jag blir alltid så glad av att träffa läsare i verkliga livet!

Ps. Det är gratis!

Pps. Jag kommer också att prata lite i Hallongrottans tält på lördag, samt vara med i ett samtal i LR-tältet på torsdag om att vara lärare och gay. Info om exakta tider kommer på facebooksidan.

0 svar

  1. Vet du hur malligt det var att du var föremål för en fråga i nån queerfrågetävling i DN häromdagen? Nästan som om om jag hade gjort dig själv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster