mer prideschema

Det är pridemåndag och var man än i Stockholm går finns det flator med stora ryggsäckar. Och queers och säkert bin och bögar, jag har bara lite svårare att se dem. Jag börjar förstå att jag inte är i Grekland längre och att det vankas festival, att jag ska göra en massa roligt denna sista semestervecka – varav en höjdpunkt begränsar sig till er mellan 13-18 år. Presentationen av just den punkten kommer upp på prideschemat i morgon (det har tydligen pusslats med scheman in i sista stund), men jag kan inte låta bli att läcka den till er:

Skrivarworkshop med Sara Lövestam (LAVA på Kulturhuset klockan 14.15)
Sara Lövestam, författare till tre romaner, kommer att hålla en skrivarworkshop för er i åldrarna 13-18 år!
Kanske går du i författardrömmar, har skrivit sen du var 2 år eller kanske har du precis börjat känna lite på hur det är att skriva. Kanske bloggar du, kanske vill du skriva en roman? Vad du än har för tankar kring skrivande är du varmt välkommen att hänga med Sara Lövestam när hon dels berättar om sitt eget skrivande och vägen till att bli utgiven och dels ger tips och trix till hur en kan komma vidare med sitt eget skrivande.

Utöver denna min roll som en och en halv timmes skrivguru, kommer jag att prata om Tillbaka till henne ur de mest hbtq-mässiga perspektiv ni kommer att erfara, en gång på onsdag och en på torsdag. På grund av schemaförvirringen som för tillfället råder, är mitt tips att kolla facebooksidan för senaste nytt, men mitt föregående inlägg om schemat bör stämma. Eventuellt. (Nej, jag är inte heller så fullkomligt glad över schemastrulet, som jag tyvärr inte råder över.) Hoppas vi ses!

Dela vidare inlägget
Andra poster