>ring in det nya

>Ja jag tänkte att det var dags att kliva ur semi-anonymiteten och stå för allt med min nuna och mitt namn. Man kan inte heta ”bruden” i all evighet och blått och grönt har aldrig varit min färgkombination. It’s an end of an era, som Rachel skulle ha sagt. Men om man gillar grönt och blått och Bruden, så finns snart Brudens blogg som pocket att köpa på vulkan – mitt eget lilla epos på 487 sidor som av praktiska och ekonomiska skäl har delats upp i brudens hemliga och brudens ohemliga.

Jag har generellt blivit bättre på det här med att lämna avslutade saker bakom mig. Det fanns en tid då jag sparade vartenda glasspapper för att hålla fast vid känslan av hur min TopHat smakade, men jag har så smått börjat inse att det hela tiden kommer nya saker som tar vid, hur bra det förra än var. Det låter trivialt men hör till mitt livs viktigaste insikter och det någon borde ha sagt till mig när jag var liten, med risk för att jag absolut inte hade lyssnat. Du kan slänga glasspappren, Sara, du kan alltid köpa en ny TopHat och du har bara en näsa att placera papperssstruten på. Det visade sig att man inte alls alltid kunde köpa en TopHat, inte på 13 år, men sedan kom den ju tillbaka för att bevisa min poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster