>välkomna

>Jaha, välkomna och stig in. Drinkar i dörren, snittar på bordet!

0 svar

  1. >Vad ledsen jag blev när jag läste att du skulle sluta med brudens blogg om brudar. Och vad glad jag blev när jag läste att du redan har en ny blogg. Stilistiskt är du så härlig! Ditt språk! Jag är i beundran! (in awe)Fett bra helt enkelt! Jag hittade din förra blogg av en slump och hur du skriver fick mig att behöva den! Vad du skriver om är också intressant såklart. /Mimmi

  2. >Åh så flott! Blev lite bedrövad en stund innan det gick fram för mig att du nyskapat… (Sådär lagom egocentriskt, ler.)Trots att jag läst bloggen din sedan april 2006, så blir man verkligen inte mätt på den. Tack!

  3. >Jag fick ett hårstrå i min snitt. Fast jag känner att det inte gör så mycket för fin blogg sväler allt :)Kram, Majs

  4. >Igen, Pågrund av en massa stavfel!Jag fick ett hårstrå i min snitt. Fast jag känner att det inte gör så mycket för din blogg sväljer allt :)Kram, Majs

  5. >Hejje!Det blev en svettig sekund där ett tag. Men sedan glatt över länken hit!Gött mos Sara! Hoppas man får se tatueringen när den är klar eftersom bilder verkar vara tillåtna här :)Ser fram emot att få följa med i Saras liv ett tag till.Tjing tuttan!

  6. >oj hade nog margarin eller nåt annat flötigt på tangentbordet så jag slant när jag skulle skriva, tror inte förra inlägget kom med: det jag skulle få fram var *host* underbart att du inte försvann som så många andra som jobbat på hemligt uppdrag av regeringen

  7. >Whee! I tre stycken trodde jag att du skulle lägga ner, men så var ju inte fallet. Snygg layout på nya stället. Och bok också! OMG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster