>När man inte behöver plugga till någon tenta, kan man istället illustrera sina gamla blogginlägg eller läsa alla Annika Bryns deckare på raken. Idag har jag gjort bådadera.

http://sara.kipara.se/bilder/Movie1.swf

(Om man inte kan se bilden kan man testa att klicka här. Funkar det ändå inte är det kört och man får bekosta sin egen hjortronsafari för att uppleva det på egen hand.)

0 svar

  1. >Haha, helt klart en roande safari! Härligt med en illustration :)När jag ändå väl skriver måste jag bara säga tack o tack för att det blev något nytt då Bruden-bloggen lades ner, höll som många andra på att sätta frullen i halsen.Jag kommer givetvis slaviskt följa även denna blogg 😉

  2. >Gud vilken underbar hjortronsafari! Jag tror jag spottade ett riktigt praktexemplar. Hoppas på mycket bilder och filmer i nya bloggen.

  3. >Annika Bryn, vilken ball kvinna. Har hennes blogg förbigått dina ögon vill jag tipsa om http://annikabryn.blogs.se/Tyvärr har hon just kastat in blogghandduken, men det finns mycket att gå tillbaka och kolla på. Dessutom får man en försmak på kommande roman ”Rum 129”! Roolik. /Cami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster