>kanalkampen

>Åh ni skulle ha sett mig när jag kopplade in vår boxerbox idag. Ni skulle alla ha fallit som fnittrande furor inför min virila kabelkompetens. Ett tag kände jag att jag borde lägga mig på rygg med några verktyg i vädret för att förstärka illusionen av bilmeckarbutch, men det krockade med det opraktiska i tanken (att jag tänkte så praktiskt bidrog förstås i sig till min egen upplevelse av mig själv som hemmafixare). Däremot halvlåg jag på golvet ruckande på scartkablar och muttrade kabeltermer och sånt där som ”vad fan… scarten in där… RCA:n ut där och in där… helvete det ska ju funka nu…”. Efter en stund kom jag på tanken att dra ut några sladdar som var kopplade till min avstängda dvd-spelare och plötsligt funkade allt. Så kan man förstås också göra, mumlade jag åt mitt snusförnuftiga själv, men det är inte rätt.

Nu har jag Discovery och Star! och 48 andra kanaler som heter saker på engelska, men jag klickar tryggt mellan trean och femman och vågar inte glida över till TV4+ ens för en tjuvtitt, för jag har hört att Dr Phil huserar där.

En gång skrev jag en sång om Dr Phil. Den spelade vi med mitt hobbyband Buschbaum som fanns en gång i tiden, och nu tänkte jag publicera den här. Tyvärr är den enda inspelning jag hittar en sju år gammal replokals-komihåg av usel kvalité, de flesta av oss spelade på våra andrainstrument och det finns inget professionellt över vare sig det ena eller det andra. Så precis som med allt annat ni klickar på här, gör ni det på egen risk. Jag tyckte ändå att det var värt det, för man kan lätt koppla det till ett visst första-apriltema och bloggar ska hålla sig aktuella har jag hört. Men som sagt, på egen risk.

Tofflan: Vad tittar du på?
Jag: Jag vet inte. Men det är på femman!

ps. När låten skrevs hade dr Phil just rått en trebarnsmamma att ta bort alla dockor ur huset och göra könsrollerna i familjen riktigt tydliga, efter att ha fått veta att hennes son betraktade sig som flicka.

0 svar

  1. >Urk på ps.För ett par månader sedan hörde jag samma person yttra något i stil med ”I do not believe you can know at fifteen if you’re a lesbian”…

  2. >ab: Precis det kan det nog ha varit! För övrigt säger han knäppa grejer så fort det handlar om kön i vilket program som helst, och jag får alltid svälja en liten kväljning varje gång han går ut från programmet med sin lilla fru i näven.

  3. >Så kackig var ju låten inte alls! Jag drog ned volymen till minimum och väntade mig spruckna tonårsröster och skräniga garageriff som får käkarna att hoppa ur led. Går det inte att höra något mer ni gjorde?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster