>mer om fotboll

>Med fotboll gillar jag bland annat hur alla kliar sig i huvudet för att dölja en halv segergest när bollen går stolpe ut. Sen gillar jag hur kommentatorerna säger ”han är duktig på att få med sig straffarna, han faller mjukt och följsamt” samtidigt som de hånar motståndarna för att de filmar. Och så gillar jag att minst hälften av alla damfotbollsspelare är lesbiska. Den andra hälften är lurig och man kan råka limma på någon som var helt hetero men bara följde fotbollsmodet, ungefär som man kan bli förvirrad av att åka till Tyskland. Men det bjuder vi på.

0 svar

  1. >”ungefär som man kan bli förvirrad av att åka till Tyskland”Hahahahaa. Som f.d. invånare av detta land vet jag exakt vad du talar om! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster