>"I’m not coming home tonight, i met two swedish girls… and they are twins!"

>Jag har under veckan studerat diverse populärkultur och kommit fram till att det verkar finnas speciella regler för hur syskon ska förhålla sig till trekanter. Syskon ska i allmänhet inte ha sex med varandra, men så finns det en situation när det plötsligt upphöjs till Våt Fantasi. Två blonda, unga enäggstvillingar som har sex med en snubbe är nämligen en allmän dröm och det bästa som kan hända en genomsnittlig man, särskilt om de är svenska.

Mellan svenska, böjliga tvillingar och amerikansk sydstatsinavel har vi en brokig skala där exempelvis två bröder som raggar upp en snubbe kan ursäktas med ”de är ju såna”, och där två halvbutchiga systrar som går ut och raggar upp ännu en halvbutchig brud inte finns på kartan. Bröder och systrar ska helst inte ens råka se varandra nakna, än mindre gå ut och ragga gemensamt byte. Men just två tvillingsystrar är alltså så accepterade i trekantssammanghang att de plötsligt inte riktigt är två syskon i samma sexlek. Det krävs väl ingen doktorsavhandling för att lista ut varför det är så (tvilling som dublett, unga flickor som objekt, man som omättligt subjekt, trekant som 1+2 snarare än 1+1+1), men tanken kommer alltid oinbjuden; hade några andra syskonpar än enäggstvillingsystrar kunnat bli allmänt föremål för Joey Tribbianis ömma låga? Och: Händer det verkligen någonsin att två systrar vill ha sex med samma snubbe, samtidigt?

0 svar

  1. >delad glädje, dubbel glädje? haha nae va. hmm män är ett egendomligt litet släkte. och eh deras fantasier… håll säkerhetsavstånd 😛

  2. >Jag tror att det är amerikanska filmer som håller liv i den myten. Själv är jag en vit hetrosexuel (vad jag vet) man med andra vänner av samma sociala klass (kan man säga så?). Jag har ingen fantasi om incest mellan tvillingar och inte heller har någon av mina vänner uttryckt en sådan fantasi (mycket annat som ni nog inte vill höra här har jag hört däremot, vi vill ju inte att folk ska tro att ”vi män” inte är underliga ;)(Och se hur fiffigt jag fick in min slutparantes och smajlis i samma symbol utan att det blev dubbla paranteser genom att kombinera dem)

  3. >ja, det är märklig hur en sådan situation plötsligt framstår som naturlig. nackdelen med att studera populärkultur är att man märker hur lurad man blir, överallt, hela tiden av media.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster