>om andning

>Jag vill inte vilja åt något håll, jag vill skapa på riktigt, sitta uppe hela nätterna med kreativitet sprutande ur inte bara mina öron utan fleras och snart dör jag av att inte ha kreativt kompanjonskap inpå knuten. Vem vill sy kläder, göra musik, måla alla möbler med mig och säga ”ja det gör vi!”, inte för att göra mig glad utan för att det är en starkare drift än både hunger och kättja? Vem?

0 svar

  1. >Sara, DU tycker det men majoriteten av män föredrar de feminina 😉 Och dessutom pratar vi inte om att gilla utan att tända på, att känna den där gnistan, passionen. Men OK, om du tänder på maskulina brudar lovar jag att maila dig en bikinibild på mig. Ge mig bara ett halvår till med tung styrketräning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster