>om brudens hemliga (och ohemliga)

>Om det skulle vara någon som vill köpa mina bloggböcker men inte har fått ändan ur, så kanske det är på sin plats att informera om att Vulkan har flaggat för prishöjningar ”under september”. Det kan alltså vara en bra idé att beställa sina böcker omgående, om man har funderingar åt det hållet! Och om det är någon som läser detta, som har beställt genom mig, så är det läge att hojta till och lägga sina rabarber för de tar liksom slut hela tiden och snart blir det dyrare. För att addera någon god liten nyhet också, så har jag den här veckan dragit av lejonparten av vad jag själv tjänar på varje bok som säljs – det är inte mycket eftersom jag inte tjänar mycket på det till att börja med, men i alla fall ett uttryck för min goda vilja! De blir alltså dyrare inom kort, men först lite billigare.

0 svar

  1. >Hello partnern!Jag har ju inte fått ändan ur som du vet. MEN, jag får nog leva med högre pris, för jag har inte heller fått ändan ur att gå till banken.Fick mejlet från vulkan, jag skulle vilja ha en förklaring på prishöjningen också. Fler funktioner senare? Bättre kvalitet? Vad?Schysst av dig o sälja ut lite billigare först, har jag vägarna förbi tar jag ett par som du vet.Man måste ju liksom ha krispiga exemplar i hyllan när man är med på omslaget.Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster