>apropå att alltid förvänta sig det oväntade

>

I helgen blev jag även misstagen för att vara Isabella Löwengrip, aka Blondinbella. Det är sant. Nedan bifogas jämförelsematerial, om någon funderar på att göra om det.

”Blondinbella”

Jag

0 svar

  1. >Stackars flicka, hon ser ut som om hon var gjord av plast. Hon överst,alltså.Hon nedanför däremot verkar lång, ståtlig och självsäker! 🙂

  2. >jepp: Haha det var nog första gången i världshistorien någon refererade till mig som ”lång”… Åtminstone i Sverige.annika: Jag svarade något i stil med ”ehhhh” tills han kom på att han kanske var ute och cyklade lite långt till höger.rymdvarelse: Just så gick det till. Jag hade tänkt berätta om ingen kom på det…

  3. >alltså.. jag har en fråga. brukar du vistas i uppsala på torsdagar mellan 18 och 19? annars har du en lookalike som inte går av för hackor.

  4. >ach so, jag är både lättad o beskiven. lättad – för hon verkar lite småfånig på nåt vis, och det skulle spoliera min bild av dig. beskviken – för hon o jag går samma danskurs o det skulle definitivt piffa upp lektionen om du var tvungen att försöka lista ut vem i lokalen som läser din blogg.ska definitivt försöka paparzzi:a fram en bild. kan bli svårt pga omständigheterna, men har vi tur så vankas det dansuppvisning varefter det lider!tack för bra blogg förresten. jag blir klokare för varje rad jag läser 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster