>gissa bilden

>Den här bilden tog jag igår vid 15-tiden, på ett motiv man ser då och då om man tittar ut genom fönstret på mitt jobb. Tyvärr med min fem år gamla mobilkamera, så effekten blev inte direkt som jag hade önskat mig. Även en dålig upplösning kan föra något gott med sig, tänkte jag (sprid gärna vidare mina nya ordstäv) och införde dagens tävling: gissa bilden. Eller kanske snarare: Gissa var mitt jobb är beläget.

Ps. Sådär jättesvårt är det kanske inte för den som har de rätta referenserna, men se det för all del inte som att jag underskattar er, kära läsare, utan som en uppvärmning inför framtida övningar. Sådär som jag börjar med att låta mina kursdeltagare identifiera verb innan jag tvingar dem att placera satsadverbial före finit verb i bisatser.

Dela vidare inlägget
Andra poster