>gissa bilden

>Den här bilden tog jag igår vid 15-tiden, på ett motiv man ser då och då om man tittar ut genom fönstret på mitt jobb. Tyvärr med min fem år gamla mobilkamera, så effekten blev inte direkt som jag hade önskat mig. Även en dålig upplösning kan föra något gott med sig, tänkte jag (sprid gärna vidare mina nya ordstäv) och införde dagens tävling: gissa bilden. Eller kanske snarare: Gissa var mitt jobb är beläget.

Ps. Sådär jättesvårt är det kanske inte för den som har de rätta referenserna, men se det för all del inte som att jag underskattar er, kära läsare, utan som en uppvärmning inför framtida övningar. Sådär som jag börjar med att låta mina kursdeltagare identifiera verb innan jag tvingar dem att placera satsadverbial före finit verb i bisatser.

0 svar

  1. >Det där bara måste vara urfula Globe Hotel, så då bör du jobba nånstans mittemot, dvs ovanpå Globens shoppingcenter (typ). Precis som Mia gissar jag också på att de där små människorna i konstig formation väntar på biljettsläpp.

  2. >Globen byggdes på 2,5 år och invigdes den 19 februari 1989. Globen har en diameter på 110 meter, den invändiga höjden är 85 meter och volymen 600 000 kubklmeter – det gör Globen till världens största sfäriska byggnad.Globen har årligen 1,6 miljoner besökare på 300 olika evenemang som dricker 60 tusen liter kaffe och äter 170 tusen varmkorvar. Ansvariga arkitekter: Esbjörn Adamson, Svante Berg och Lasse Vretblad, Berg Arkitektkontor.

  3. >Mia, Annika, Johan och Lotta gissade rätt! jag glömde instifta ett pris, men tja… Ni kan få önska tema på nästa blogginlägg, till exempel! Först tänkte jag att ni kunde få önska en bild, men sen kom jag på att nästan ingen som jag känner vill få sin nuna exponerad på nätet, så troligtvis går det inte (men ni kan ju försöka, det finns ju saker som inte har någon talan)

  4. >Vilken ära! Jag har funderat på tema men jag önskar mig nog en bild. Jag skulle vilja se hur din hall ser ut. Den har ju figurerat i flera blogginlägg och då innehållit kundvagnar, cyklar och andra stora föremål. Så om du och hallen inte har något emot det så ser jag fram emot bilden. Mia

  5. >Tjoho, en vinst! Men oj vad svårt att kvittera ut den… Har ingen önskebild och nåt tema för blogginlägg kommer jag inte på sådär i hastigheten. Kan jag få ha det innestående? :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster