>dagens nyheter

>Läste ni också i Metro att ”turdatumet 080808, fredagen den 8 augusti 2008, lockade 417 stockholmspar att gifta sig”? Och fortsatte ni med att läsa att ”samtidigt registrerade tio män och 27 kvinnor partnerskap i hela landet”? Och ägnade ni också resten av er bussresa åt att fundera över hur den där 27:e kvinnan lyckades registrera sig ett partnerskap medan de övriga 13 paren svepte iväg på sina bröllopsresor till Skala Eressos? Hade jag varit journalisten hade jag nog lanserat det som huvudnyhet.

0 svar

  1. >Fantastiskt roligt! Ibland blir det bara så konstigt att man inte fattar alls. Men varför är äktenskapen i par och partnerskapen i individer, det är inte sär felet ligger?Tack förresten för en skoj blogg!

  2. >För att när par gifter sig vet man att det är 417 män och 417 kvinnor, men om man säger ”arton homopar” så vet man inte vilken sort? Och det är JETEVIKTIT att veta om det är män eller kvinnor.Jag tror att den tjugosjunde kvinnan gifte sig med en get. Vi är ju tidelagens mecka, det har jag sett på internet.

  3. >apropå egotrend…hon kanske hade nog med sig själv men ville ha alla paketerna, chokladen, tårtan och faderullan. kanske fattade hon att om en utger sig för att vara tvåsam får en ha kalas och registrerade sig med sin reflektion. juridiskt sett är det förstås bara en.tack för fina bloggar sara!/ Sunna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster