>Test: Är du blöt?

>Efter våra heta diskussioner om Salma Hayek och Shane och våra idoga testanden av oss själva, kan det ju passa bra att göra testet jag just grävde fram ur mina gömmor. Jag tycks ha konstruerat det någon gång 2003, men det har aldrig sett offentlighetens ljus förrän nu.

http://www.kipara.se/blottest.swf

Om du inte ser testet, kan du pröva att klicka här.

0 svar

  1. >åh jag minns dethär testet! det måste varit när du var inne i din mest frekventa flash-period och gjorde nya grejer typ varje dag som du visade när jag kom tillbaka från skolan. those were the days.

  2. >Vad är nu detta? Varför finner jag inte inlägg från januari, utan senast 5 december?Är det något jag missat som gör det självklart att det är på detta viset?Hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster