>reklambetraktelser, del 1

>I Gillette-reklamen visar de hur Tiger Woods fick en golfklubba i present när han var liten, sedan hur diverse tennis- och fotbollsproffs fick tennisracketar och fotbollar i present och sedan föreslås man köpa en Gillette rakhyvel, för att ”rätt gåva kan ta fram det bästa hos folk”. Jag undrar varje gång vad de syftar på. Ska han bli en superrakare? Ska han börja raka katter, pingviner och tanter med ledvärk som inte når ner till vaderna längre? Eller bara sig själv? Ska han med potentialen i sin nya rakhyvel äntligen börja raka pungen, är det det reklammakarna tror är de julklappshandlande fruarnas hemliga önskan? Eller kanske ryggen. Finns det folk som rakar ryggen förresten, eller är det en totalt vaxdominerad domän i och med den begränsade åtkomsten? Den väcker så många frågor, den där reklamen.

0 svar

  1. >Hmm nu när du säger det blir jag aningen oroad. Den består ju faktiskt av ett knivblad som dessutom är monterad i en hållare. Rena vapnet. Så om ”rätt gåva kan ta fram det bästa hos folk” hoppas jag att varken morgondagens psyko eller de som skär sig får en sån här i paketet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster