>ett synnerligen gott år

>Ett synnerligen gott nytt år tillönskar jag er, mina välartade bloggläsare. Själv inleder jag det med fem kravlösa dagar och återkommer till alla mina mer (magisteruppsats) och mindre (blogg) betungande plikter den 6:e januari. Jag rekommenderar er alla att göra detsamma, och mer specifikt att bygga ett pepparkakshus som avkoppling. Om ni är lagda åt det hållet.

0 svar

  1. >Har du sett den här artikeln? http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4136865.abLägg särskilt märke till raderna ”Oxytocin utlöses framför allt vid amning och förlossning. Hormonet anses vara kopplat till känslor av tillit och samhörighet. Oxytocin frisätts vid mjuk beröring av huden och vid kärleksfull kroppskontakt mellan kvinnor och män.”(Min kursivering)Förövrigt önskar jag dig, kärestan och eleverna ett rikt och givande 2009!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster