>nomineringar, föresatser och en i stort sett heltäckande redovisning av 2008

>Åh kära nån… Självaste kulturbloggen tittade just in för att meddela att jag har blivit nominerad till Kulturblogg Award. Om vi tittar lite mer noggrant kan vi se att jag rentav är nominerad i två klasser. Jag är förstås omåttligt smickrad, och en aning förvånad, för jag trodde nog inte att den här bloggen gjorde tillräckligt med kontroversiellt väsen av sig för att bli nominerad någonstans. Jo eventuellt i min och Tofflans toalettbok, där galan för Muffler Awards 2008 är i full gång (The Mufflers är för er oinvigda mitt och Tofflans tvåmannagäng). Alla flator som under 2008 började dejta killar har belönats för bästa biroll och priset för årets pinsammaste har tillfallit offentliga spyor i allmänhet (för att inte peka ut någon speciell och ge detta års gala nästa års pris för årets pinsammaste 2009). Just nu ska någon till att utse årets mest lyckade insats, vi väntar andäktigt tills någon har gått på toaletten och skridit till pennan.

Här kan det ju vara på sin plats med en rent allmän tillbakablick på 2008. Det får gå snabbt, för jag har en ny ambition (ej att förväxlas med nyårslöfte) att lägga mig före tolv, så att jag kan vakna före nio, så att jag inte får så ont i huvudet de dagar jag måste gå upp klockan sju. Mer om mina rabiata sömnbehov en annan gång. Här kommer genomgången av 2008 i expressformat:

I januari blev jag uppraggad av Annika Lantz, som bisittare i Lantz i P1, och funderade precis som jag gör nu över det här med prinsessdrömmar och flickmarkörer. I februari åkte jag till Thessaloniki, dessutom började jag i smyg att skriva på en helt ny blogg. I mars lämnade jag Brudens blogg om brudar och hamnade här. Dessutom skaffade jag en ny tatuering som i princip symboliserade allt jag förförts av, förstörts av och förkovrats av, och som troligtvis skulle påminna mig om en massa klokskap dagligen om det inte vore för att den sitter på ryggen. Dem första april skaffade jag mig en digitalbox och gjorde följaktligen inte så mycket mer under april än att recensera olika teveprogram. I maj kom våren. I juni skrev jag den här bloggens hittills enda sportkrönika och i juli åkte jag tillbaka till Thessaloniki men kände mig ändå ganska hemma och sedan var det pride. Pride fortsatte i augusti, som också var den månad då jag suktade som mest efter en Asus Eee 901. I väntan på den köpte jag en ny hårtrimmer. I september kunde jag äntligen lägga vantarna på min Asus Eee, dessutom delade jag med mig av mina favorittermer i svensk grammatik. I november skaffade jag mig ett medlemskap på Sats och har därefter lyckats ganska bra med ambitionen att träna två gånger i veckan, mycket med hjälp av squashhallarna som finns på mitt gym. I december sydde jag fem mössor en eftermiddag, köpte en hysterisk gran och hade en helt sjukt skön jul.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster