>veckans poll!

>Veckans poll är som ni kanske märkt numera ”veckans” bara till namnet. Jag har fortfarande ambitionen att fixa en ny poll varje söndag, men det är bara onödigt att skaffa sig plikter utöver dem man redan har, så bli inte arga kära ni om jag inte lyckas precis varje vecka.

I den senaste pollen bevisade ni i alla fall min tes, att ni är ett gäng generösa, positiva, ärliga, empatiska, tålmodiga, hjälpsamma, öppensinnade, pålitliga och förlåtande människor. Just som jag misstänkte. Allra mest är ni empatiska, ett sympatiskt karaktärsdrag liksom tvåan och trean, ett öppet sinne och positiv inställning. Den positiva och konstruktiva inställningen skulle nog vara det jag själv skulle beteckna som min största positiva egenskap, och i dess anda vill jag härmed uppmana er att ännu en gång begrunda alla era positiva egenskaper, för att sedan gå över till att klicka i nästa poll.

Den här ”veckan” ska vi helt lättsamt ta reda på vilken karaktär i L Word som kittlar era kittlare allra mest. Om du inte har någon kittlare, eller inte blir kittlad av L Word-karaktärer, kan du bara välja den som känns mest intressant. Om du inte kan en enda L Word-karaktär kan du kolla klipp på YouTube tills du känner dig övertygad. Eller kolla in de ”nya” avsnitten på TV400 på måndagar. Alternativen för denna poll är begränsade till huvudkaraktärerna i de första avsnitten, men fyll gärna på i kommentatorsfältet med karaktärer, från vampyrbruden som Alice dejtade till Lisa, the lesbian identified man. Själv skulle jag inte tacka nej till militärbutchen som Alice dejtar just nu på TV400. Etnobutchpreferenserna går aldrig ur, som Tofflan sa.

0 svar

  1. >Jag skulle nog helt klart säga Dylan… Hon va helt klat en mycke stor favo. Men vist ligger militär tjejen oxå högt upp på listan..Tack för en mycke trevlig å rolig blogg att läsa…

  2. >Gillar din blogg skarpt och följer den via bloglovin.com.Har en liten fundering: När jag loggar in på bloglovin kommer det upp två nya inlägg från dig ”Syndabocken För Integrationsretoriken” (skrivet för 3 dygn 21 timmar sen) och ”frågor man inte svarar på hur som helst, delkurs 1” (skrivet för 3 dygn 17 timmar sen). Men när jag går in på din blogg så kan jag inte hitta dessa inlägg någonstans. Har du tagit bort dom eller är jag bara väldigt blind?

  3. >Therese: För några dagar sedan fick blogger spatt och visade bara inlägg från typ november. Inläggen som du skriver om är alltså gamla och finns om du går tillbaka i blogghistoriken eller använder sökfunktionen längst upp!Underlandet: Om ”anonyms” tips inte funkar, testa båda mina adresser: http://www.saralovestam.se eller sara.kipara.se (utan www)!

  4. >Dana Fairbanks – ”Proffesional lesbian” såklart! Hon är så rolig, neurotisk [vilket är så jäkla sött ^^], söt, snygg, charmig, gullig, snäll och sexig.Lara Perkins [för hon är så het! ;)] är också hon min favorit.***SPOILERVARNING***Jag är så förbannad att Dana dog.

  5. >Hon självförsvarstränaren i nåt avsnitt i typ femte säsongen. Vet inte om hon är med nåt mer sen, har inte sett så långt. Men röstade på Carmen, skulle inte va fel =)Marina och Tina är väl de jag absolut inte kan tänka mig. (fast nu blev jag osäker om frågan verkligen var vem man ville ligga med haha, du kanske bara undrade över vår favorit?. jaja)

  6. >Jag valde Jenny, för att jag totalfastnade för henne med en gång. Men senare tycker jag mer och mer om Shane. (Och irriterar mig enormt på Jenny bitvis.)

  7. >Jag valde Shane. Fast sen kom jag på att min egentliga favvo är Alice. Jag gillade henne inte i början, men sen har hon växt en del i mina ögon dom senare säsongerna. Men det var ju också det där med om det var ens favvo man skulle kryssa i, eller om det var den man tyckte var hetast.

  8. >Shane, Shane, Shane! Och lite Moira innan Max. Och kanske en gnutta Alice bara för att hon är hysterisk.Hon, den döva konstnären (namnet?!?!) är ju väldans fin och charmig också.

  9. >Allra sista säsongen av L Word harbörjat i USA redan. Gör som jag, ladda ner ;). Jag kan inte alls hålla mig tills säsongerna börjar i Sverige eftersom dem går ett år senare. Jag laddar alltid ner avsnitten så fort dem kommer upp. För det första gillar jag inte Shane för att hon playar allt och alla i hennes väg. Alice är lätt den charmigaste.. så var också Dana. Men det är nog ändå Bette som är hetast.

  10. >Jag tycker man skulle ha fått två svarslternativ: 1) Vem man skulle vilja ”dejta” *ler stort* Tasha..ALLA gånger….2) Vem man skulle vilja ha som vän: Alice. Helt underbar! (vilket också var mitt svar, ni vet ”bla bla…men vänner består”)Jenny går bort, hon har sina ljusa stunder men är på det stora hela alldeles för neurotisk. Bette är mest bara tråkig och koögd, lite som Sue Ellen i Dallas, om ni minns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster