>teckningstävling!

>I gårdagens inlägg ifrågasattes om man verkligen får säga ”min bra tumme”. Själva den språkpolisiära frågan är inte så viktig här, utan snarare de bilder som kom upp i mitt huvud när Tofflan föreslog att man istället skulle säga ”min dominanta tumme”. Barnförbjudna barnböcker som ”den undergivna tummen skurar golv” och ”den dominanta och den undergivna tummen går på picknick” uppenbarades omedelbart i bibliotenusan, ni vet den lilla delen av hjärnan som alltid plockar fram nya scenarion att bygga bokmanus på. Så här kommer min första teckningstävling någonsin! Gör alltså en valfri illustration till böckerna om den dominanta och den undergivna tummen och skicka den till sara@qx.se som jpg-fil före den 10 februari. Som första pris får man välja mellan 1 påse akrylögon, 1 hemgjord kylskåpsmagnet och 1 inbjudan till pysselkväll hos undertecknad. Inte illa, eller vad säger ni?

0 svar

  1. >En gång i tiden vann jag en tävling hos dig där jag fick önska mig ett blogginlägg. Kom jag på nu. Och DÅ tänkte jag att jag skulle komma på något jätteintressant för dig att blogga om, men det gör du ju redan – vad kan en enkel läsare komma på som inte du redan kommit på? Men för att inte helt tappa bort vinsten: Blogga om pysslandet i HBT-världen. Skiljer det sig från vanligt heteropyssel? Varför/på vilket sätt isåfall? Hur och när och var pysslar du själv helst och bäst? Pysslar man i grupp eller ensam hemma? Och sen får du väldigt gärna spinna vidare på vilka trådar som helst som uppkommer i samband med detta. Sedär. Önskat och klart. 🙂 PS. En påse akrylögon? Hahahahaha. Det måste vara första gången i världen någon haft det som förstapris i en tävling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster