>en hel klump text, någon?

>Alltså jag vågar knappt informera er om att jag har laddat upp ett av mina bokmanuskapitel1 och Piratförlagets boktävling. På riktigt fixar jag knappt att skriva att jag skulle bli så hjärtans glad om alla som gillar det skulle orka ta sig tid att rekommendera det, så att min bok har en chans i konkurrensen. Kanske är det Jante som ligger över Sollentuna som en tung, förlamande skugga. Kanske är jag skraj för att exponera en hel klump text på det där viset för just er som läser mig regelbundet. Men för att ta mig ton riktigt ordentligt: Jag tror att en del av er skulle gilla mitt manus. Ge det en chans, och om ni gillar det eller bara tycker att det borde vara lite mer queert på topplistan, rekommendera det hemskt gärna till tävlingen! (Ännu gladare blir jag förstås om ni sprider det hela utanför dessa två websidor)

Och för er som har grymtat lite om att jag skriver för sällan: de sista kapitlen kommer att publiceras ett efter ett, dag för dag en vecka framöver!

0 svar

  1. >FY FAAEN.Flyttar (ja, på riktigt alltså… vi snackar alltså inga planer alls på att komma tillbaka) till Tokyo i morgon och har INTE packat.Skulle ju bara kolla lite.Suttit och läst i en timme nu.Jag kan inte bestämma mig för om det är jag som ska ha stryk eller du, för att du skriver så bra.

  2. >Du skriver så bra!! Fastnade framför datorn o kunde inte sluta läsa. Hunden gnällde och ville ut, telefonen ringde, inlämningsuppgifter borde skrivas och jag, vad gjorde jag? Jo läste och läste…Ser definitivt fram emot att få tillgång till sista avsnitten! Har, by the way, läst ditt examensarbete också, mycket intressant. Hoppas verkligen du får din bok(dina böcker) publicerade!Susanne

  3. >Vad härligt med lite prosa i den här formen. Så gött! Kapitel1 känns dock lite haltande i jämförelse med vulkan, inte lika smidigt på något vis. Såklart har jag också lagt upp min bok på Kapitel1 (klirr duns choklad) som också bidrar med queer stämning. Mer queer åt folket!

  4. >Har läst de kapitel som fanns på hemsidan, och undrar nu hur det slutar. Jag hade egentligen annat att göra idag, men när man väl börjar så… Hoppas du får den utgiven. Tyckte det var väldigt bra skrivet.

  5. >Det är grymt! Har hets-läst och tycker att den är underbar. Hur, var, när får man reda på fortsättningen? Det är ju galet spännande ju!!!

  6. >Åh ja! En fastnar på stört, du är verkligen jättebra på att skriva. Och så fint. Och åh. (Ja, jag har ett ordförråd som bara står och samlar damm.) Heja Sara!

  7. >Men my god! Skulle bara läsa lite bloggar innan jag gick och la mig och fastnade i din bok och kunde inte sluta. Nu har jag läst allt och klockan är efter 03.00. Det var förtjusande läsning!

  8. >Tycker verkligen, på riktigt, att ditt manus är riktigt riktigt bra. Jag är såld. Sitter och funderar på om nästa kapitel kommer vid midnatt eller man måste vänta till imorgon (dag) för att få läsa fortsättningen.

  9. >För den som vill rekommendera Saras bok (rösta) så följer man länken ovan, registrerar sig med epost och ett lösenord, sen klickar man på de TRE bidrag man vill rösta på (Man måste öppna och läsa och sen välja ”rekommendera”). Kom ihåg att rösta på TRE – väljer man inte TRE så räknas ingen rekommendation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster