>sånt som kommer ut med svetten

>Jag har nu gått minst två gånger i veckan på gymmet så länge att jag vid det här laget kunde ha tillskansat mig en helt egen SATS-handduk, om jag hade anmält mig när utmaningen började. För att belöna mig själv ska jag köpa en handduk i alla fall, och skriva SATS på den med tygfärg från Panduro. Det funkar lika bra, det har jag sett i Afrika där de säljer stora korgar av gräs med invävda bokstäver som säger ”NIKE” och ”PUMA”. Men det var inte min allmänna tillfredsställelse över mig själv och mina gymprestationer som det här skulle handla om, utan om allt man kommer på när man sitter och pressar utåt, utåt med knäna tills man hjulbent raglar iväg för att stretcha det som finns kvar. Jag måste börja ta med mig ett anteckningsblock. Se här bara:

  • Lesboläger: Hyra en lägergård någonstans och leva kollektivt lesboliv i en vecka. Te varje morgon och kväll, en katt per rum, L Word i lägerlokalen, hårverkstad med inhyrda instruktörer i hockeyfrilla och flatkam samt pepp för den rakningssugna. Vegetarisk mat förstås. Fyll gärna på.
  • Dikt: Ode till en yttre blygdläpp. Innehållet slipper ni, eller så får ni läsa det i någon obskyr antologi i framtiden.
  • Plötsliga insikter om kön: som att könsframställning är att positionera sig tills folk vet var man står på könsskalorna (obs plural), och för de flesta är det inte som att kämpa sig från en position till en annan som en annan mellanchef, utan ett flyttande fram och tillbaka på en dikotomibefrämjande linje, som om man var den lilla bubblan i ett vattenpass.

Jag kommer alltså på fler saker än så, när jag sitter där och ror mitt låtsasvatten och kikar på andra brudars armar i smyg. Men jag har hittills inte tagit mig för att börja anteckna. Kanske är det för väl. Kanske var det mellan gymstånkens sporadiska snilleblixtar, som det började. Det där … Twitter.

0 svar

  1. >passa dig för att kolla in andra brudar/brudars armar när du tränar. this is how i got a diskbråck 😛 men du är säkert smartare än jag. men kom bara ihåg att lyft först, titta sen. inte samtidigt.

  2. >Lesboläger! Jag anmäler mig direkt. Förslag på ytterligare aktivitet är Workshop om spermiejakten (Beror troligtvis på vår ålder, men visst har det blivit ett återkommande samtalsämne (och en ännu olöst problematik) den senaste tiden?)

  3. >Jag kommer om det blir ”sy dina egna baggyjeans” eller workshopen ”så klarar du släktmiddagen utan att nämna din flickvän vid namn”. ”Rita din egna Ex-karta” kunde kanske vara kul också :)/T

  4. >jag närvarar gärna om det finns en hundratjugopoänare som kallas ”att få folk att förstå att jag har flickvän, fast de vägrar tro mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster