>för anständighetens skull

>Jag fick ett mejl från Vulkan om att det är 20 % rabatt på deras under påsken – sista dagen för billigare böcker är på måndag. Jag tyckte först att jag har tjatat alldeles för mycket om mina böcker här i bloggen, där jag egentligen borde hålla mig till att skriva om vårsolen som värmer mina knän genom byxorna, min nya civila status och hur underligt det är att ingen har börjat ragga på mig där jag sitter helt exponerad på balkongen. Men sen tänkte jag att det kanske finns någon som verkligen vill veta det där om Vulkan, antingen för att de vill beställa mina gamla brudböcker eller för att de vill köpa något annat. Så jag kniper igen om det där med balkongen – förresten är det inte över huvud taget anständigt att förvänta sig svärmerier förrän minst ett halvår efter uppbrott, och är det något man ska hålla på så är det som bekant anständigheten.

0 svar

  1. >Tjena bruden, hur är läget? Inte ska du väl sitta där och hänga läpp, kom hit till mig och gör det istället.*officiellt svärmeri*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster