>mmm… 32-åringar…

>Jag insåg igår att jag har en böjelse för åldrar. Detta gäller åldrar i spannet 27-35, vilket ingalunda utgör någon form av åldersgräns (jag dejtade till exempel alldeles nyss ett 24-årigt troll). Men om jag snackar med en i övrigt intressant brutta och hon säger att hon till exempel är 31 år, så blir jag kroppsligen lite livad. Det är som om själva åldern gör så att bruden utkristalliseras, lite som när kvällstidningarna övergår från att säga ”gärningsmannen” till ”45-åringen” och man förstår att de har identifierat en person. Om människan dessutom är född två-tre år före mig, får jag förtjusta och omedvetna associationer till att gå på högstadiet och dejta någon på gymnasiet. Jag trodde att det var så för alla, men Tofflan såg på mig under förbryllade ögonbryn och sa att det nog ligger i topp bland mina konstiga fetischer. Händer det er?

0 svar

  1. >Jag håller med dig precis! – Jaha, och hur gammal är hon då?- Hon är en 78a.- Aah, coolt..!Konversationen som utspelade sig för tio år sedan skulle lika väl kunnat infinna sig idag. Det ligger samma pirrande stolthet i rösten. Kan ses som löjligt eller konstigt, men det är inget jag kan kontrollera. Glorifieringen av födelsetalen är djupt inpräntande. Din konstiga fetisch är du inte ensam om.

  2. >jag attraheras undermedvetet av tjejer som är 26 år, inte mer eller mindre, vilket bara är märkligt. antar att det inte är lika fetisch-aktigt som det du har, men det är alltid lika roligt när tjejen jag kollat in efter ett tag säger sin ålder och det är samma varje gång..

  3. >Jag tycker det är fullt naturligt eftersom jag sedan länge haft en 35-årsgräns. Allt under 35 går bort. Idag är jag 22, men så har det varit länge.

  4. >Ja, precis! Gärna just tre, fyra år äldre eller nästan lika mycket yngre. Jag har också härlett det hela till högstadie/gymnasie-uppdelningen. Den gäller än, 15 år senare.

  5. >Jag förstår dig. Jag blir bara less på de som är unga och inte har tänkt och inte mognat. Klart att det finns undantag, men oddsen för mental mognad höjs ju om människan är äldre än en själv.

  6. >Hej Sara.Hag tror att detta fenomen är väldigt vanligt bland oss flator. Dom jag känner gillar äldre kvinnor. Jag gillar 20+ och inte äldre än 36. Och när du säger att 32-åringar är snygga Sara.. Där håller jag med dig.. Kitty Jutbring, till exempel!

  7. >Tja! Kompanjonen här. Jag vill bara meddela att jag ju som du vet har lite åldersnoja/fetish och allt annat möjligt som har att göra med när man blev uttryckt genom kanalen så att säga.Just nu är jag till exempel tillsammans med hon som gick i trean på gymnasiet, när jag gick i ettan. I hemlighet blir jag den där 16åringen ibland och bara dånar över vad jag har haft för tur.Ja och hon tänder väl på att vara en så sansad människa med sin utbildning och sin familj som är tillsammans med en ganska knepig konstnär. Antar jag. (jag skiter i vilket jag är tillsammans med en trea!!) 😉

  8. >Tack för alla era synpunkter, jag känner mig genast mer normal! Men ni verkar mest vara inne på det där med äldre brudar… För mig räcker det nästan med att bruden har en ålder över huvud taget liksom. Jag blir snart 29, men oavsett om tjejen presenterar sig som 27, 29 eller 31 så får det igång mig bara det att hon har en ålder… Jag kanske inte var så normal ändå. Men det var väl ingen nyhet.

  9. >Jag är också lite ”åldersfixerad”. Tenderar att falla för kvinnor som är äldre än jag själv. Tror faktiskt aldrig jag blivit kär i nån yngre…

  10. >ändå en helt okej ’fetisch’, jag menar, inget som skadar nån liksom. har precis avreagerat mig i ett inlägg ang. den s.k ”saxmannen” som härjar här i göteborg. och en 23 årig pervofeeder från huvudstan. det finns mkt sjukt i denna värld. som tur är även fina grejer, som väger upp. din blogg är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster