>veckans poll!

>Sedan januari har jag frågat er vem som är er favorit i L Word, och tendensen var klar redan från de första späda rösterna. Allas era hjärtan (nå 39,3 % av dem) klappar för Shane. Kanske för att hon kikar kalenderpojkaktigt under spretig lugg och säger att hon inte gör relationer, kanske för att hon bara behöver vifta på lillfingret för att få ragg. Kanske för att hon har en mystisk, tragisk bakgrund som vi alla vill rädda henne från. Sist på listan – ja, Jenny kom inte sist – är Tina med 4 röster. Kanske för att hon är så tråkig, kanske för att hon är lite tråkig. Kanske för att hon är tråkig. Men ändå lite rolig liksom, med tanke på att Laurel Holloman spelade Randy Dean i ”Two girls in love”. Jag hade aldrig känt igen henne, om det inte hade varit för att mitt ansiktsminne är så dåligt att jag måste memorera röster för att komma ihåg folk.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wzVms8aeR7I&hl=sv&fs=1]

Åh det var tider, när vi såg Two Girls in Love och tänkte att en dag kanske vi också får sitta på en motorhuv och prata med en tjej om hur gräset luktar. Nåväl, Lesbocamp 2009 är ju på gång och då lovar jag att prata om gräs med den som frågar. Åtminstone en mening eller två, om det blir köbildning. Hela fem personer har ju anmält anonymt intresse, menar jag.

Den här veckan (jo, jag ska försöka hålla mig till veckopollar precis som under våra glada tider i höstas) ska vi ta reda på hur ni vill bli ihågkomna i världen som lever vidare oavsett om vi själva gör det. Det är knepigt till och med för mig själv att ta ställning, så jag förstår om ni vill piska upp mig en aning för mina svarsalternativ. I så fall kommer även detta att erbjudas på Lesbocamp.

0 svar

  1. >innebär femte alternativet ”att ha inspirerat ett stort antal människor” eller ”att ha inspirerat en japansk serietecknarstil”? :Dfan vad jag skulle vara på Lesbocamp 2009. som i vara PÅ, dvs vilja dit, inte vara där. eh. ja. händer det på riktigt?

  2. >kulturlebban: Helena kom näst näst sist, med 3,7 procent av rösterna. Sorry… Hela listan ser du om du klickar på det länkade i början av det här inlägget.rymdvarelse: Ja, just typiskt… Här skulle jag med buller och bång återuppta min polltradition, och så funkar det inte… Men vi avvaktar en aning, ibland börjar det fungera igen helt utan synbar anledning.Lovisa: Alltså, det kommer att bli en lesbocamp. Frågan är mest om det bara blir jag själv och en toffla i ett tält, eller om fler människor faktiskt dyker upp. Samt vilka dagar i juli det blir.

  3. >Underbart att lesbocamp 2009 blir av! Jag har ju redan anmält mitt intresse inför detta enastående evenemang. Dock undrar jag hur stor chansen är att lesbocamp 2009 kommer att förläggas i den norska fjällen, där jag kommer att spendera större delen av juli? Stor, hoppas jag. 😉

  4. >När jag försökte rösta på L-word så funkade det inte. Och jag försökte flera gånger, under ganska lång tid.Det hade inte gjort nån skillnad, skulle röstat på Shane 😀

  5. >ÄR DET SANT….? Kom Helena inte högre upp???? Vad är det med alla dessa flator och deras attraktion? Vad är det jag inte förstår? Vem har missat att vid skapelseögonblicket stoppat ner lite av ”Shaneeffekten” i mig??? Skulle varit skönt att efter lång tid kämpat för att vara en i den homogena gruppen av heterosexuella standardmänniskor, för en gångs skull kunna säga att när jag bröt mig loss från den grupperingen kom jag hem till mina gelikar – men icke!!! Minoritet i homogena grupper tycks vara mitt kall. Men i det här fallet klagar jag inte på alla aspekter inte!!! Konkurrensen måste ju rimligtvis vara mindre för min del!!! =)

  6. >Alla dessa flator…? Du får ju inte dra akla över en kam. Helena hade kommit betydligt högre om jag hade gjort en egen lista så ge inte upp:)/ Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster