>lesbocamp, första uppropet

>Puh, nu verkar pollen funka. Och pollenet, för den delen, för visst känner man våren riva sådär härligt i ögonvrån?

Vilket förstås direkt för tankarna till Lesbocamp 2009. De 6-7 personer som hittills har hakat på, åtminstone i sinnet, är så entusiastiska att mitt hjärta sväller, och det är väl klart att jag menar allvar. Jag och Tofflan tänker oss en campingplats/gräsmatta där man kan grilla, ha ett gäng tält och eventuellt bada, några dagar i juli. Det lockar ju ens ordvitsande själ att bestämma sig för Flatenbadets camping på en gång, men jag lämnar öppet för diskussion. Och bestämmer att det hela kan röra sig kring andra helgen i juli, då jag dessutom råkar fylla mitt sista år som börjar med en tvåa. Om jag inte blir över tvåhundra år, vill säga.

0 svar

  1. >Förslag på lokalisering av Lesbocamp 2009: En av Sveriges vackraste campingar ligger i småländska Getingaryd, precis vid Vättern. Billigt boende, vacker natur, enkelt att ta sig dit, många sköna bad och utsikten får det mesta att blekna i jämförelse.

  2. >Jag är fett pepp på lesbocamp! Verkligen. Men, jag kan, i ett svagt ögonblick måste jag säga, råkat ha lovat styrelsen att jag ska jobba i informationen på hultsfredsfestivalen.Medger att jag är ett stort fan av dina skrivelser. Har båda bloggböckerna från vulkan och väntar spänt på utgivninen av Udda, trots att jag redan läst den på internet.Kan man inte ha någon slags lesbocamp 2 under pride för de som inte kan andra helgen i juli?

  3. >instämmer med föregående talare, lätt att man vill! öh. för ”hej, jag tänkte åka till okänt ställe och tälta och bada med ett gäng vuxna flator några dagar, det är lugnt va?” kommer ju gå så bra hem hos mina föräldrar. kommer ni ha åldersgräns?

  4. >Evelina: haha, hej xD klart jag vill. fast ni är också ganska unga… även om du har fyllt arton då!Elenaria Cuthalion ni Aesin (vars blogg jag inte kan gå in på, vilket är anledningen till att jag skriver här och inte där): yay! 😀

  5. >Jag är ledsen att jag inte kan ta hänsyn till englandsresor och hultsfredsfestivaler och förlägga alltihop till de norska fjällen… Men alla ni som överväger att följa med, det är dags att dra igång era vänner!Vad jag vet är det ingen åldersgräns för camping, och det är klart att ungdomen ska ha vettiga saker för sig som att campa med trettioåriga flator som inte ens låter dem smaka på ölen! Ju fler desto bättre, och jag är på Elenarias linje; saker har en tendens att bli tradition, och då vill man gärna ha varit med från början!Mina tankar om campingplatser kommer snart i ett inlägg nära dig, tills vidare får ni gärna komma med fler förslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster