>lite om lesbocampstandard

>Ju mer jag rekognoserar inför min och Tofflans Lesbocamp 2009, desto mer fundersam blir jag kring campingbegreppet. På en del campingar kan man inte ens tälta, visste ni det? Man kan bara ha husvagn eller bo i stugor, och hur ska man då känna rötterna under ryggraden, hånglande med någon annan lesbian med barr i håret? Hur ska man få känslan av en sten under svanskotan, vibrationen av en mullvad i bäckenbenet?

Nå, vi har fortfarande en och en halv månad på oss att hitta den perfekta platsen. Hittills har 15 tappra friluftsfrämjare blivit medlemmar i klubben Lesbocamp på Qruiser, så nu väntar vi bara på resten. Alla får vara med och ge förslag om lämpligt ställe, helst ett som man lätt kommer till från Stockholm så att Tofflan också kan komma förbi en sväng. För er lesbocampare i Göteborg som inte fixar att ta er över Sveriges bäcken och möta oss på höften i juli, kan jag informera om att jag nu på lördag kommer att befinna mig i Göteborgstrakterna för att se vad staden har att erbjuda. Då kan ni ju ta med tälten ut, menar jag, så snabbcampar vi i Slottsskogen (jag har hört att det är där man kan hitta flator) som en liten upptakt och ser hur väl de göteborska mullvadarna svarar mot lesbocampstandarden.

0 svar

  1. >Lesbocamp låter mysigt. Får inte råka avslöja för mycket för föräldrarna. Vill inte att de ska döda mig efteråt/förbjuda mig att åka.

  2. >Jännii: Det är hälsosamt för kropp och själ att bo ute i friska luften! Det kommer att ske fysiska aktiviteter och lekar, solen kommer att ge dig D-vitaminer och finns det bad kommer dina armmuskler att stärkas av simmande. Och där kommer finnas många likasinnade flickor som är både ansvarstagande och erfarna, och alla kommer att se efter varandra, så det finns ingenting att oroa sig för. Lära känna nya personer, inte heller fel!Jag MENADE inte att skriva med innuendon. Det bara blev så.

  3. >Elenaria Cuthalion ni Aesin: Jodå, tror absolut att det är trevligt och hälsosamt! Mina föräldrar har dock helt andra förväntningar av mig (citerar mor min: ”Har du skaffat pojkvän? Dina vänner har ju det.”)Vill absolut på lesbocamp, måste dock vara diskret med att avslöja för mycket för parenteserna :/

  4. >GRATTIS! Jag ska helt klart köpa boken! Började läsa den på internet men tillslut trodde jag att ögonen skulle ploppa ut ur skallen på mig. Så jag ser fram emot pappersverionen! 😉

  5. >Stort grattis till vinsten, fantastiskt kul! Jag läste hela boken online, kunde inte sluta…Tyckte f.ö. att språket, flödet och känslan i boken påminde lite om Johanna Nilsson.

  6. >Jag såg också, i Svenskan – grattis! Läste allt på nätet och önskar mig en sådär tjuarton kapitel till.Hörde i bilen att du skulle vara med i P3 Populär men var tvungen att hoppa ur och göra en intervju då.

  7. >Johanna, Johan, Sofie, Ab, Sofia, anonym, Fanny, Gert, Anna, Linn, Singelmamman, Aleryd, Hardcore baby dyke och Julia: Tack!! Jag är så glad för att ni läste, trodde på mig och röstade!! Och har väl inte riktigt fattat än vad som har hänt…

  8. >Var hittar du allt! Fantastiska liknelser och förklaringar till allt du upplever. Jobbar hårt på detta själv, men är du född med detta eller??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster