>med största sannolikhet solblekt

>Jag fyller snart 29 och idag hittade jag vad som kan ha varit mitt första grå hårstrå. Jag är inte helt säker på att det är ett riktigt grått hår, för häromdagen hittade jag Tjosans första och det var väldigt distinkt på ett sätt som mitt inte var. Men det går inte att utesluta, för det var väldigt, väldigt ljust och vad jag vet är det ovanligt att helt oprovocerat bli så partiellt ljusblond. När jag informerade Tofflan sa hon att hon också har fått sådana hår, men att hon inte räknar dem som grå eftersom ett grått hårstrå bör vara mer övertygande än så. Hon föreslog att vi ska härleda all ljushet i våra hår till solen, tills vi har klara bevis och hårstrån som kritvita antennkablar fladdrande från våra hjässor. Eventuellt sa hon det med en aning panik i blicken.

Det närmar sig för övrigt Lesbocamp 2009 och jag och Tofflan åker snart och provcampar. Det är alltså sista tjing för den som har ett grymt tips på gräsmatta eller annat badnära ställe där man kan sätta upp ett gäng tält. Alla som vill följa med och lesbotälta runt den 10-12 juli, kan med fördel bli medlemmar i lesbocamps qruiserklubb. Den qruiserlösa kan slänga iväg ett mejl till mig i stället. Vi garanterar absolut ingenting utöver sällskap, inte ens en ynka tipsrunda, utan planerar att fylla hela helgen med enbart häng! Jo, möjligen kan vi erbjuda pinnbröd med örtsmör, och ganska IQ-befriade konversationer av typen ”vad blir du mest nyfiken på, svällande bröst i en urringning eller hemliga bakom en T-shirt?” eller ”om ni fick ha sex med Shane i L-word på riktigt, tror ni att ni skulle bli besvikna eller skulle själva tanken på att ha sex med Shane i L-word vara tillräckligt för att vad som helst skulle vara skönt”. När jag tänker på dem, örtsmöret och de ytliga konversationerna, blir jag varm som ett pinnbröd och inser hur mycket man faktiskt går runt och fokuserar när man har ett heltidsjobb, heltidsplugg och hundra skrivjobb med deadlines som skriker på en när inget annat gör det. Inte undra på att man får gråa hår.

0 svar

  1. >Det låter väldigt fint. Jag funderar på JuliaCamp 09 – dra ut nånstans och vara ifred i två dagar. Men det blir så varmt i tält på morgnarna.

  2. >Hmm, man kan väl inte vara GRÅhårig om man har kritVITA hårstrån?! Jag är inte gråhårig alls! 🙂 Däremot har jag några VÄLDIGT solblekta hårstrån… även vintertid…

  3. >hehe jag gör som Elvis (gjorde) o färgar håret SVART istället. Men i denna värmebölja undrar jag om jag inte gjort ett misstag! Svart tjock kalufs absorberar lixom all värme o jag undrar därför om inte själva omgivningen då blir SVALARE (om mitt barr suger till sig värmen) DET kan ju vara ett bra skäl till att titta in i MITT tällt "tihi" för där inne borde det ju bli lite svalare ;)Röstade aldrig i nämnda omröstning men skulle nog hellre kojja med Carmen eller en korthårig Jenny alt Dylan som kom tbx till Helena på slutet

  4. >Hallå? Bette Porter, someone? Den överambitiösa och alltid, ALLTID, sexigt kontorsklädda controlfreaket Bette – what about her? Enligt mig är hon tillsammans med Alice Pieszecki, de som hottar upp en grå vardag, till qlimax. My gosh. (Alice är mer den galna flatan som strular till saker med hjälp av sin, stundom, glappande käft och som får en annan att garva brallan av sig utav spontana kommentarer.) But still. Hett som fan. Och, som för att citera, Tasha; It's getting hotter" 🙂

  5. >Bette e snygg, men lite for kontrollerande…Dylan e sexig som fan, i borjan, nar hon har de dar korta haret. Helena e ju iofs oxo ratt lacker.Men, min favorit e enda Alice, speciellt i sasong tva nar hon o Dana e ihop. Ojojoj…that's hot

  6. >Min sambo vet inte ens vad ett pinnbröd är. Men herregud! Får man åka på lesbocamp (fast nästa år då, för årets har ju passerat) trots att man inte är lesbo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster