>"that’s a beautiful spackelspade … are you surprised I know what it is?"

>Idag har jag för övrigt mestadels stått väldigt flatigt på en stege och målat väggar så svetten glänste och jag hade gjort mig i vilken kalender som helst. Var det någon som sa Corky? Jag gick även för att köpa spackel, vilket fick till resultat att jag fortfarande har ”vacker utan spackel” ringande i öronen. Tänk er Bound till ett soundtrack av Martin Svensson ungefär, så har min dag varit fast utan sexet, maffian och pengarna.

0 svar

  1. >Ja det skulla man gärna tittat på, spacklet menade jag förstås! Du blir ju garanterat rik på din bok, jag läste den när den var på kapitel1 och gillade den verkligen, självklart ska jag öka din inkomst genom att köpa den när den kommer ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster