>dag 1: premiären

>Har ni tänkt på hur alla som klagar på prideparaden alltid säger att den ”förstör bilden av er homosexuella, ni är ju helt vanliga människor men det förstår folk inte när man ser den där paraden”? Alltid pratar de om hur andra människor inte förstår, medan de själva förstår att vi är helt vanliga svenssons, och jag får snart ta fram luppen för att börja leta reda på de där som faktiskt inte förstår att en parad skiljer sig från kärnkraftsdemonstrationer och vanlig måndagsrusning i t-banetunneln. Nåväl, om de verkligen finns, de där som inte förstår, så hoppas jag att de kom till prideinvigningen i Kungsträdgården idag. Där såg folk nämligen ut såhär:


Inte en fjäderplym i sikte, representation när den är som normalast! Jag hoppas att alla medier hoppar på tåget. (Är jag ironisk? Eller kanske inte? Eller är jag? Jo jag är nog det ändå. Eller?)

Dagens största bedrift för min egen del var förstås när jag genomförde mitt livs första jobb som videoreporter. Jag försökte lägga in videon här, så att ni alla lätt skulle kunna förundras över hur min röst inte alls låter som ni hade tänkt er (jag har hört att det är en normal reaktion) men då kom det bara upp en helt annan film på en höna som värpte ägg på ett biljardbord och jag vet inte hur ni hade tolkat det, så jag lät bli. (Hur hade ni tolkat det?)

Det har gått en dag av Pride 2009 och jag håller redan på att dråsa ihop i en liten pridehög – jag som har tänkt skriva tre qx-artiklar om dagen, gå på Miss Gay-festen på onsdag och tjejfesten på torsdag och samtidigt vara ett under av social kompetens hela veckan ut! Lyckligtvis har jag fått ett tips om att sömn kan ta hand om just trötthet och dråsbesvär. Jag ska ge det ett försök.

Dela vidare inlägget
Andra poster