>fröken näsborrar 2009 – nu med kategori!

>Om ni någonsin har undrat över huruvida jag är butch eller inte, så har ni det något överraskande svaret här.

0 svar

  1. >Haha Sara! Årets roligaste. Helt oslagbart. Vad känns bäst. Att vara fröken näsborrar 2009, eller att öht vara med i en tråd med "snygga tjejer" ??xoxo,Kompanjonen

  2. >spiralblocket: Det som känns allra bäst för tillfället är nog att jag (lite senare på samma sida för den som missat det) med en sådan självklarhet inte bara betecknas som butch, utan används som urtyp för alla butchar. Det kom lägligt, för jag har på sistone gått runt med ett visst behov av att känna mig lite butch, men utan att få mig själv till att börja dricka öl. Igår satt jag mitt emellan två flator som tävlade om vem som kunde häva mest öl (Tofflan vann) och mitt glas vin exkluderade mig effektivt från butchgemenskapen till den grad att jag kände mig tvungen att bära deras väskor senare för att återfå något av min flatighet. Men nu har vi det svart på vitt, och jag kan slappna av.

  3. >Det här är lite pinsamt. Vad jag aldrig fick förklarat innan halvtrollet memento sprang iväg med trollerier var att jag gillar butchbrudar i största allmänhet och att det liksom inte var relaterat till dig utan att du är snygg utan att jag vill dra in i någon speciell kategori. Men det hann jag ju inte riktigt och sedan urartade det och egentligen tyckte jag att det var ett friskt inslag till den stora massan av silikontuttar. (vad var näsborrigt med den bilden, egentligen? Har inte deras snygga tjejer näsborrar?)Herregud. Borde sluta använda internet. Mycket pinsamt.

  4. >HAHAHA… Åh internet, vad jag gillar det ibland… Jag trodde inte att det var du som tyckte att jag var butch, det var snarare fortsättningen på det hela som gjorde mig lite livad… och så själva upplevelsen att finna mig själv på en sådan lista – jag är enbart smickrad och Kompanjonen påstår att detta fastslår den kändisstatus hon vidhåller att jag har. Jag förstår inte heller näsborrereferensen. Fanns det inget annat att slå ned på än att jag har näsborrar, liksom?

  5. >Ääh. Revirtänkande. Något utrymme för personlig smak verkar inte finnas, blir ett sådant liv så fort det kommer något lite lite avvikande. Vill minnas att det blossade upp en skum diskussion efter ett par bilder på Ellen Page också, för uppenbarligen såg hon ut som en tolvåring och så var pedofilkarusellen igång. Jag funderade ett tag på att posta en bild på mig själv som tolvåring för att jämföra, men det hade nog bara blivit mer gnäll då.Jag ser då inget uppseendeväckande i dina näsborrar, så slutsatsen får bli att det var ett desperat försök att förolämpa där det inte fanns något att förolämpa. Lite som en trängd trettonåring, "eh, eh… din mamma!", typ. Men det är ett fint forum i övrigt!

  6. >Min hjärna smälter! Vad händer? Vilken hemsk tråd! Sådär lagom mycket objektifierande, etnostämplande och sexistiskt så att jag hinner storkna, vakna upp och sen storkna igen. Underbart rolig blogg för övrigt. I like!

  7. >haha, så underbart att vara den stereotypa butchflatan för ett gäng heterokarlar. men att också vara den stereotypa näsborre-bruden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster