>påminnelse

>Hade ni glömt hur det kan vara att flyta runt i pölen sådär planlöst som man kan när man inte har några förpliktelser eller behov åt något håll? Hade ni glömt hur det är när ett plask i den där pölen bara är ett plask, och hur man kan stanna i halva simtag utan någon som undrar om man inte ska simma färdigt det, om man har ångrat sig, om man tänker börja simma baklänges nu, om man har fått kramp, om man inte längre identifierar sig som en simmare? Hade ni glömt hur det är att strunta i om man bottnar eller inte, och ändå veta att det värsta man kan få är en kallsup? Jag hade glömt det.

6 svar

  1. >bruden, var du tvungen att få mig att börja gråta på jobbet? ibland tror jag att jag vet precis exakt hur bra du är och sedan visar det sig att jag knappt börjat förstå vidden av din gåva.

  2. >Instämmer med acro. Fattar du vad du gör med folk? Varning för kliché, men dina ord är som en pil rakt i hjärtat. I detta fallet en glad och hoppfull sådan. Din kommentar gör mig rent av lycklig.Jag känner att det måste sägas: Fan, vad bra du är, Sara!

  3. >Hej du, En kompis som är för blyg för att fråga dig som är obekant för henne undrar om du månne vet nåt ett riktigt billigt hotell i Agios Isidoris. Det var jag som sa att hon skulle fråga dig, när hon sa att hon skulle till Lesbos, men hon vågar inte. Eftersom jag hänvisade hit så nänns jag inte inte fråga nu när jag tipsade om dina specialkunskaper om stället. Spanx för svar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster