>bokmässan, upptakten

>Nu har jag packat min pärm och min väst, och känner mig så redo jag kan vara att inta bokmässan. Imorgon bitti lämnar jag Stockholm och landar på Landvetter för att för första gången få se mina böcker stå i en hylla för försäljning. Det liknar känslan jag hade inför min första pridefestival. Snart kommer jag alltså ut som författare, på ett enormt mässgolv i Göteborg. Jag hoppas att få se några av er där!

0 svar

  1. >Hej kollegan!Vad underbart spännande det verkar bli! Tänk att få se sin bok stå på det viset i en hylla för försäljning!Du får gå in och kika på min blogg nu om du har tid. Jag har lagt upp lite info om dig.Sen har jag skrivit lite om min grammatikångest också…Lycka till med allt på bokmässan! Det blir kanon, du är så trevlig också så du säljer säkert massor med böcker!Kram kram

  2. >Alltså.. är det bara jag som tycker att Mariette Hansson i idol är så jävla cool? Dessutom blinkar min gaydar för fullt så fort hon dyker upp där i tv-rutan.Det tycker jag du kan skriva ett inlägg om.. om du nu ser på idol.. för annars blir det ju lite svårt. 😉

  3. >Så fort jag återvänder från New York beställer jag boken från internet efter som jag inte har möjlighet att närvara på bokmässan i Götet:)Go, Sara, go!Anonym: Mariette Hansson har en helt egen skön och avslappnad stil, i takt med baggyjeans och en sexig voice som plus. Fler än du som har gaydar påkopplad!Got to be something:)

  4. >"Det är lockarna som är problemet."Woow!Vilken enastående inledning på en bok…Tack för signeringen av din/min bok på bokmässan idag.. Det var ju inte lite jag föll för din personlighet..Inte alls "näsan i vädret" som flera författare annars har.Exploderande värme / Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster