>vad flator vill ha

>Alltså det var bara lite på skoj (och lite på allvar) som jag skrev att varenda hugad flata i sju socknar kommer att googla på Mariette Hanssons sexuella preferenser, men det har visat sig att lesbianerna i det här landet agerar i enlighet med mina prognoser. Så här ser morgonens sökordsstatistik ut:

3 Oct 08:24:43 mariette idol lesbisk
3 Oct 02:22:56 marriette lesbisk
3 Oct 01:12:52 idol mariette
3 Oct 00:31:50 mariette hansson flata
2 Oct 23:46:28 sara lvestam
2 Oct 23:40:59 om man är lesbisk hur vet man om dem andra också är det
2 Oct 23:06:12 lesbisk
2 Oct 23:00:15 mariette flatan
2 Oct 22:56:38 idol mariette lesbisk
2 Oct 22:38:39 mariette lesbisk
2 Oct 22:14:28 mariette lesbisk
2 Oct 22:07:52 mariette lesbisk
2 Oct 22:04:13 mariette idol född
2 Oct 21:56:33 mariette hansson flator
2 Oct 21:51:26 vnsterhnt hjrnskada
2 Oct 21:38:06 mariette lesbisk
2 Oct 21:37:06 mariette lesbisk
2 Oct 21:33:23 attackflator /
2 Oct 21:16:56 mariette idol lesbisk
2 Oct 21:15:36 mariette idol lesbisk

Man kan ju säga att denna massiva sökinsats liksom svarar på frågan den andra undrande googlaren hade: om man är lesbisk hur vet man om dem andra också är det? Tja, uppenbarligen googlar man.

0 svar

  1. >Jag har till och med försökt mig på stalking via cruiser, utan lycka. Jag ger det en vecka och förväntar mig sedan att det finns hur mycket information som helst ute på nätet att googla fram.

  2. >en gång i tiden undrade jag varför jag hade sådan konstig smak när det kom til tjejer…sedan lärde jag mig att den var allt annat än konstig…bara queer, haha. jag är så oorginell att det gör ont, men gud vad läcker hon är, jag kan inte få nog!

  3. >Sara! Fyfan vad grym du är. Gillar verkligen intervjun i DN. söndag. Du är en fantastiskt begåvad och tuff människa, men framförallt får du alltid mig att le.

  4. >Hej Storsara! En sannerligen glad överraskning att se din glada feja i DN i morse.Har tappat din epostadress, men du vet ju vad jag heter i förnamn och i efternamn samt var jag jobbar, så du borde klara att maila mig… gör det vetja!/Nusse, Ekerö / Årsta

  5. >Jag googlade Matiette lesbisk och kom inte till din blogg… Av vad jag förstod var det namedropping i hopp om att det skulle visas på din statistik? Hm. Jag får som sagt inte upp din blogg på en google sökning. Är det nån annan statistik du får fram?

  6. >D: Jag får inte heller upp min blogg på den sökningen – idag. Igår, däremot, var min blogg det första som kom upp. Jag skulle tro att Google på något sätt har rensat bort bloggen efter min listning i det här inlägget, det skulle förklara varför plötsligt ingen googlade in sig via Mariette längre! (Det var inte riktigt så att jag namedroppade i hopp om att få fler googlare till mig, det var mer ett raljant sätt att säga att jag slår vad om att en massa flator sitter hemma och suktar framför Mariette i rutan)Nusse: Min e-post står ju här på sidan, det är bara att använda den! Men jag ska för äventyrets skull försöka nosa reda på din…Liv och Honungsbit: Tack tack tack!Sandra: Man ser den om man har lagt till en räknare på sin sida från till exempel statcounter.com, eller om ens bloggverktyg har statistiken inbyggd.

  7. >Jo, men det förstod jag! undrade bara lite förvirrat var din blogg tog vägen på google. O jätte lustigt att de skulle ta bort den, eller ändra nått iom att det du skrivit inte raderats. Jag är obotligt nyfiken på teknikens under 🙂

  8. >Ja, Mariette är ju GAY 😀 Så alla vi flator därute kan nu dräggla över henne o veta att det kanske finns en chans (Så fort hon o hennes flikkvän gör slut såklart)Jag drömmer iaf 🙂

  9. >Nej den vackraste sexigaste ny kända flatan är izza waljus å shit hon gör mig knäsvag kolla in henne.Hon borde bli miss gay 2010 hennes bloggizzawaljus.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster