>kinas drömmars stad

>Eftersom man i Kina tydligen föreställer sig att vi i Sverige har en liten stad bestående av 25000 kvinnor, varav många är lesbiska skogshuggare, har jag i dagarna blivit kontaktad av inte mindre än två radioprogram som velat gå till botten med det hela. I kvällspasset blev jag igår inbegripen i begreppet den svenska flateliten vilket jag fnissar lite åt när jag lyssnar på programmet igen (det är jag som bland annat spekulerar kring flatstadens brist på stadsvapen). I Lantz i P4 fick jag idag dessutom orera lite om partikelverb. (En vacker dag i exempelvis glada bloggläsares lag ska jag gå loss på partikelverbens mer vulgära aspekt.)

Själv föreställer jag mig att man i Kina har en sjukt stor stad bestående av 25 000 000 kvinnor, varav de flesta är lesbiska bambuhuggare. Vad de gör av bambun kan man ju fundera över, ryktet i heterovärlden skulle troligtvis göra gällande att de gjorde dildos av dem allihop. Jag skulle tro att de snarare bygger sånt som hantverkslokaler och ekologiska bambutraktorer av dem, för dels är penetration inte alls lika centralt som man kan få för sig när man undersöker vad en genomsnittlig heterosexuell person fnissar åt, och dels behövs det många traktorer när 25 miljoner flator ska imponera på varandra medelst rustika transportmedel.

Skulle jag själv bli imponerad av en ekologisk bambutraktor, måste man kanske fråga sig då, för att se hur verklighetsnära denna föreställning egentligen är. Svaret är otvetydigt: ja.

0 svar

  1. >Världens bästa inlägg! Har för övrigt lagt till din bok i min att läsa-lista, men den är extremt lång. Och blir bara längre!

  2. >1. du var great i lantz, jag hörde det bara av en slump på jobbet. Men åh, vad underhållande ni var och jag har tänkt på fogebokstäver sedan dess. När jag träffade min mamma sist såg hon tankfull ut och sa "hälsa… på" och började prata om partikelverb eftersom hon också råkat höra dig när hon var på jobbet. 2. Idag kom min livskamrat hem med en spontanpresent i form av din bok för att jag pratat så mycket om den. Den var inslagen och allt, jag blir så rörd. Så nu ska jag hälla upp ett glas vin och börja läsa!

  3. >Kan man lyssna på lantz-programmet igen så här i efterhand? Eftersom jag missade det hel och hållet, skulle det vara kul att höra vad Sara och company diskuterade:)

  4. >… för jag kommer inte åt programmet på något underligt vis. Någon teknisk eller allmänt allmänbildad vad gäller arkivsökning och datakunskap, som kan fippla fram programmet?

  5. >Kaia och Liv: Tack! Och Liv, jag är glad att boken (åtminstone halvvägs) levde upp till förväntningarna!J: Har du testat att klicka på länken i det här inlägget men inte fått upp programmet? Det kan hända att din dator inte har ActiveX, i så fall är det bara att klicka (där uppe i fönstret i det gula/vita fältet) där man kan installera det, det går snabbt och lätt och funkar även om du bara klickar på "öppna". Hoppas det hjälper!

  6. >nu tänker du nog på chengdu, även känd av kinesiska flator under namnet 拉拉天堂 "lala tiantang" (lesbiskt himmelrike).och du tar nog i i överkant med dina traktorberäkningar, hälften räcker bra – de kinesiska flatorna sportar nämligen en mycket utpräglad butch/femme-kultur.i övrigt uppskattar jag din blogg och att kunna komma åt den trots den statliga censuren. 加油!/F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster