>lägesrapport

>En enorm blombukett fyller upp hela mitt kök sedan i lördags. Doften har svämmat över till att ockupera alla rum i lägenheten och får mig att tro att jag är nyduschad dygnet runt. Jag har köpt nya strumpor och underkläder och slängt gamla solkiga med trasig resår. Det ger mig en känsla av förnöjsamhet som ligger som en skönt vibrerande bordunton i min tillvaro. Trädet som snart blockerar hela vår balkongvy är knallgult och himlen är höstsuddig, men jag har mjukisbyxor och behöver inte gå ut på hela dagen. En enda snubbe har skrivit en sur (och spoilerfylld) recension på Udda, men alla de andra recensenterna har varit väldigt generösa och recensionen från Bibliotekstjänst var rentav översvallande. Tofflan och jag tittar på lägenheter och inser att vi snart kanske går till en helt annan närbutik för att köpa våra tomater. Jag undrar när jag ska hamna på en rejäl dejt så att jag får gå dit i mina nya underkläder och inte veta vad som ska hända. Men även om jag inte hittar en lämplig dejt har jag införskaffat fjorton flatfilmer och bytt till vintertäcke, så jag klarar mig tills ljuset återvänder. Så ligger det till.

0 svar

  1. >Bortsett från att jag är lika nyfiken på de där filmerna som övriga, så tänker jag att nu är ju du kändisförfattare så det borde inte vara så svårt att få dejta ; ) Jag tror det finns hundratals brudar som skulle dö för an dejt med dig : )

  2. >om man har en god vän från australien som försöker lära sig svenska och som ställer massa frågor som man inte kan svara på…(trots att svenska var ens favvoämne i skolan)..får man maila dej då?

  3. >Alla filmsugna: Jag återkommer med rapporter om vilka flatfilmer man bör se och inte se!Majoy: Ja spekulera i slika banor kan man ju för att boosta sitt ego, men var är de?Anonym: Visst får man det, eller ännu hellre posta dem i en kommentar på bloggen – jag blir av någon anledning mer motiverad att svara när grammatiken blir offentlig!

  4. >Som ny och självutnämnd (!!) kändisexpert så tror jag att du måste ta första steget, jag menar vem vågar stöta på en kändis?! ; )

  5. >Ljuset kommer förr än du anar, men på natten mellan lördag och söndag blir det vintertid :-(Jag har skrivit upp Udda på min inköpslista!/En som varit med förr (när vintern kommer) dvs Tofflan d ä

  6. >Hamnade av en slump på kapitel1 och läste de första två styckena av din debutbok. Fastande direkt. Det är tydligt hur svältfödda vi är på välskriven litteratur i Sverige. Hoppas att det inte dröjer allt för långt till nästa bok… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster