>Uppsala!

>Alla som befinner sig i Uppsala föreslås härmed att komma till Forumgallerian nu på fredag och göra mig lite sällskap vid Piratförlagets författardag på Akademibokhandeln. Som vanligt förväntar jag mig att drunkna en aning i alla travar av Guillou-böcker och Martina Haags samlade krönikor, men hoppas förstås att jag ska få signera en eller annan bok själv också, och kanske träffa någon av er förtjusande bloggläsare (jag vet att jag alltid skriver att mina bloggläsare är så förtjusande, men det beror ju på att jag har belägg). Mellan 15.00 och 16.00 kommer jag att finnas på plats, kanske lite före och lite efter också. Ses vi månne där?

ps. Ett litet tips, oavsett var i världen du befinner dig, om du vill ha chansen till ett gratis exemplar av Udda!

Dela vidare inlägget
Andra poster