>vad vi som samhälle prioriterar

>Stockholm har förvandlats till en kantig men bullig gräddtårta, och nu när det har slutat snöa minns jag varför jag gillar snö. Det borde alltid knarra under fötterna. Det borde vara lag på det. På sommaren borde man strö ut potatismjöl för knarreffekten, jag ska föreslå det för Tofflan som jobbar med parkförvaltning. Kanske invänder hon med motiveringen att vi inte vill förvandla stan till ett kräminferno, men jag kommer att veta att det egentligen beror på att hon redan har för hög arbetsbelastning. Det är bara en fråga om vad vi som samhälle prioriterar.

Visar det sig att vi som samhälle trots allt inte prioriterar potatismjöl på gatorna, tycker jag ändå att vi åtminstone kan prioritera att lyckas hålla igång Sveriges enda ungdomsgård för hbt-ungdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster