>god jul

>En synnerligen god jul tillönskar jag er, mina välartade bloggläsare! God jul till alla er som kommenterar och ger mina ord nya små banor att luska i och alla er som troget klickar in på bloggen utan att göra så mycket väsen av er, alla som har spridit ordet om min bok eller köpt den till era mödrar, fastrar och bröder, alla som har kommit fram och velat prata en stund, alla som har mejlat och skrivit till mig på qruiser och facebook. God jul alla nyfödda sparrisar och rutinerade ärkeflator, alla queera pronomenutmanare, alla som etiketterat sig själva eller vägrat att göra det, alla queera heteron och alla normisheteron som återkommer hit för att vi alla förenas av något som är större än våra sexuella identiteter. God jul Tofflan, Tjosan, Smulan, Spanet, Jorå, Guapa, Exet, Exet C, Rewaxörskan, Kompanjonen, Yllet och alla andra som förärats egna namn i singular bestämd form i den här bloggen. Och dem som kommer att föräras dem under nästa år, men det sparar vi till inlägget där jag önskar er ett gott nytt år.

0 svar

  1. >Tack! God fortsättning (får det väl klassas som om en skriver idag) själv du kära Sara! Hoppas du har en fenomenal jul med tillhörande extra-extra allt. Snart ska jag göra en djupdykning i våra livsbryderier och se hur det vecklat ut sig… Tills dess… Ha det fint!Kram.

  2. >God fortsättning. Själv skall jag spendera några dagar i sällskap med din bok (fick den i en tidig julklapp av Mattias på Piratförlaget). Rotade just fram den i högen av olästa böcker i "måste läsas snarasthögen" (en av många bokhögar i det här huset). Recension kommer på Pocketblogg.se när jag är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster