>svar på allt

>Det är ett tag sedan jag svarade på googlarnas funderingar nu, så det är väl dags? Vår första googlare undrar:

vad som är fördelen och nackdelen med sex?

Fördelen med sex är de där tillfällena när din och hennes hud är så nära att ett gemensamt andetag kan spränga gränsen mellan er och låta hennes och ditt blod rusa ikapp i samma ådra. När hennes blick inte är den enda vägen in, när din tungspets koncentrerar hela henne till en enda punkt och dit den går går hon också. När dörrarna till era fantasier plötsligt står på vid gavel, när ljuset från den ena når den andra och inget längre känns förbjudet. Nackdelen är att man ibland vill just de där grejerna så mycket att man försöker uppnå dem i helt fel situationer, med helt fel människor.

förklara prepositioner för sfi

Det spelar ingen roll vem du ska förklara prepositioner för, de är ändå en enda stor härva undantag, en prövning för vem som helst som ska försöka lära sig svenska. Ja, du säger visserligen ”på jobbet”, ”på biblioteket” och ”på bio”, men det heter ändå ”i skolan”, så deal with it. ”Över två år” är ungefär samma som ”under två år”, ”i” betecknar en tidsperiod och ”för … sedan” förfluten tid, men ”i somras”, ”i tisdags” och ”i julas” beskriver ändå förfluten tid och inte någon tidsperiod. ”På Södermalm” heter det för att Södermalm är en typ av ö, men det är Gamla Stan också och ändå säger man ”i Gamla Stan”. Att vara ”galen i” någon är en helt annan sak än att vara ”galen på” någon; man kan säga att ”i” är en positiv preposition och ”på” en negativ, så det är logiskt att man är ”kär i”, ”irriterad på” och ”betuttad i” folk. Fast är man nöjd så är man ”nöjd meddem, hur positivt det än är. Valens* is a bitch, som vi säger i branschen.

udda sara pocket

Udda kommer som pocket i februari eller mars. Där har man suddat ut spermierna så mycket som möjligt på omslaget och tagit bort ordet ”stump” från baksidestexten, för att inte råka förnärma någon. Jag tänker inte reflektera mer över den saken här, men nog blir man sugen på att gå ut och analysera pocketomslag?

tips att bli miljoner

Du är redan miljoner! Miljoner små celler. Tapparna och stavarna du har i ögat är bara några exempel.

sexnovell gubbe grekland strand

Hm… Jaha jaså. Okej då. Det var en gång en gubbe på en strand i Grekland. Han tyckte dagen var så fasligt lång. Han satt och vände på sin luva. Då kom en annan gubbe gående. ”Goddag, jag heter Dimitris”, sa han. ”Det var en ståtlig luva du har. Vad säger du om dagen?” ”Jo”, sa gubben. ”Den är fasligt lång.” De älskade hela natten och svetten sjönk ned i sanden och ut i havet, där fiskarna åt upp den utan att märka någon skillnad.

träffa brudar

En idé hade ju varit att föreslå er den nya dejtingsåpan som de gör reklam för på kanal 5. Men eftersom jag inte går och rekommenderar saker utan att först göra lite efterforskningar, har jag kommit fram till att den kanske endast gäller heterosexuella. ”I Dating in the Dark får tre killar och tre tjejer chansen att träffa mannen eller kvinnan i sitt liv”, står det på hemsidan. ”Med en twist – alla dejter sker i totalt mörker. Är kärleken verkligen blind eller är utseendet viktigare än personligheten? Det visar sig när de slutligen får se varandra.” Det framgår inte riktigt om de tre tjejerna och killarna måste dejta över könsgränsen eller inte, men ska det ske inomkönslig dejting på dessa premisser tycker jag nog att det är lite snålt att bara erbjuda två alternativ.

Därför rekommenderar jag alla bruddejtande brudar i Stockholm att hellre satsa på Redlight och Ginas tjejfest på lördag på Kolingsborg**. Eftersom Mariette Hansson ska spela där, och eftersom hon till så många flators förargelse har flickvän, försöker jag få Tofflan att gå dit i en T-shirt med texten: ”Jag har också dreads. Ligga?”. Hittills går det sådär.

*Ett ords valens är ungefär de sätt man kan använda ordet på och vilka ord som funkar med det. Ett roligare ord är ”rektion” som betyder nästan samma sak, men är lite snålare med vad som kan ingå.

**Till dig som skrev att du inte kunde gå in på facebook: förköpsbiljetterna kostar 80 och kan köpas på Torget, biljetter på plats kostar 120.

Dela vidare inlägget
Andra poster