>dagens modeblogg

>Apropå rutavdraget så tycker jag att vi kan behålla det. Om något, så tycker jag att vi kan ha mer rutavdrag. Först kändes det fräscht med rutor, någon gång i somras när skogshuggarstilen hade verkat i skymundan länge och äntligen kom ut i finsalongerna. På fotot av mig och alla mina syskon och kusiner från mormors 80-årsfest har alla utom en rutiga skjortor och blusar, någon rentav en byxa. Som sagt, då kändes det fortfarande fräscht och i tiden, men nu? Varannan jacka på tunnelbanan är befläckad med lodräta och vågräta linjer som ideligen krockar i mina ögon. Jag blir trött bara av att titta på kaklet i mitt badrum. Att de rödgröna nu vill avskaffa rutavdraget tyder på inget annat än en gravt bristande känsla för stil. Vad kommer härnäst? Axelvaddar?

0 svar

  1. >Jag kan tyvärr meddela att de redan är här, axelvaddarna. Fast i någon slags lightvariant. Man kunde tro att människor skulle kunna tänka sig att lära sig något av historiens misstag, men det är nog för mycket begärt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster