>Jag vill bara säga att jag är medveten om att bloggen är helt blå och skum. Och att den försöker vidarekoppla sig själv till sig själv utan att bli mindre blå för det. Nu ska jag flytta omkring filer i cyberrymden, skriva mejl till supporten och se om något blir bättre eller sämre för det. Följ gärna min kamp i realtid, men var medvetna om att det kan se ut precis hur som helst.

0 svar

  1. >WTF – airlinetickets? Toyota used cars?Någon mer än jag där ute som hamnar på en wierd buy-stuff-site när ni försöker använda den gamla "favorit-länken" hit? Det funkar bara att ta sig hit via google för mig nu =S.

  2. >Sara, jag var helt övertygad om att du en gång för inte allt för länge sedan länkade till det där roliga klippet från p1. Du vet det när en kvinna ringer in och säger att barnen blir homosexuella eftersom deras mamma ätit insjöfisk och de då får i sig för mycket östrogen. Jag har letat som tok här och på internet men kan inte hitta det. Vet du vad jag pratar om?

  3. >Hrm. Favoritlänken är "www.sara.kipara.se" – men jag kan glädja dig med att den inte längre tar mig till någon "snälla-hyr-en-bil-av-oss"-sida. Idag fungerade den helt enkelt bara inte. :)Jag raderade genvägen och la in den som favorit igen dock – och abra kadabra! =D Det var nog bara min dator som vårstädade och råkade komma åt någon viktig knapp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster