>mina helger

>Mina helger har gått åt till hopskruvande av möbler. Att sätta ihop min nya säng tog sex timmar, och då hade jag ändå både assistans och ganska gedigen erfarenhet av Ikea-möbler. Vi skruvade inte ens fel, inte en enda gång, ändå tog det sex timmar (minus lite nödvändig lunch och blåbärspaj och hopskruvande av en annan ikeamöbel som behövdes för att jag skulle nå ända upp på den första).

Mina helger har gått åt till att skriva på mitt nya bokmanus, det som (infoga tumhållning) ska bli min tredje bok och komma ut hösten 2012. Jag blir pirrig i magen när jag tänker på det. Jag blundar på tunnelbanan och ser det framför mig. Allt jag ser påminner mig om det. Och när jag kommer hem sätter jag på datorn och stirrar på det, för att lyckas pressa ut ytterligare ord som ska skapa ytterligare en bit av det. Vi lägger definitivt romanförfattande i kategorin ”saker som är skönt och gör ont på samma gång”.

Mina helger har gått åt till att klicka ”uppdatera” på Blocket för att inte missa just den där soffan som jag kommer att veta att jag vill ha när jag ser den. Att stirra på bostadsannonser på Hemnet för att väga läge mot utsikt mot utrymme mot planlösning. Det går till en viss gräns, sedan blir jag irriterad och väser något oartikulerat om bostadsmarknaden, utförsäljningen, valmöjligheternas tvingande makt och mäklare som inte kan stava till ytskiktsrenovering.

Så har jag tillbringat mina helger, som om inte rumpan har behov den också. Men i helgen ses vi på tjejfesten på Kolingsborg. Förutom att man kan dansa av sig där, är temat ”back to school”. Något som i högsta grad har präglat mina veckor mellan de senaste helgerna.

0 svar

  1. >Jag sitter i huset som jag nyligen köpt. Det är kallt eftersom pannjäveln har lagt av och jag har inget varmvatten till varken disk eller dusch. Men så läser jag här och blir genast på bättre humör. Kanske får bli en dust till med pannan innan jag ger upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster