>auktion två: handbojelinnet

>

Hm, det här går ju strålande, om man ser det som att jag egentligen vill behålla sakerna jag auktionerar ut. Låt se om nästa plagg faller någon på läppen då.

Detta linne krympte i tvätten efter första gången jag använde det, så en positiv grej är att det bara är använt en gång. En negativ grej är att det är för smalt för de flesta av oss. Om någon lite spetigare räka skulle tycka att detta linne är just vad hen alltid velat ha, går det bra att buda här nere bland kommentarerna. Eller om man bara vill sprida lite positiv energi i denna moltysta auktionssal. (nå moltyst är den inte, nu överdriver jag. Tofflan d ä erbjöd sig till exempel i förra inlägget att köpa mina älsklingssockor.)

0 svar

  1. >Jag har inga förutsättningar för att få på mig varken jeansen eller linnet, men vill ändå säga att jag tycker att det här med auktion på bloggen är väldigt trevligt!

  2. >Jag är just nu spinkig som en räka, eller spätta, eller vad det nu heter och tycker att handbojelinnen är rätt coola så jag budar gärna ;D skickar du linnet så kan jag baka en kladdkaka till dig 😀 (fast lite svårt att posta från Lund…) Du kan komma och prata på tjejjouren i Lund igen så kan jag ge dig kladdkaka då! 😀

  3. >Jag är just nu spinkig som en räka, eller spätta, eller vad det nu heter och tycker att handbojelinnen är rätt coola så jag budar gärna ;D skickar du linnet så kan jag baka en kladdkaka till dig 😀 (fast lite svårt att posta från Lund…) Du kan komma och prata på tjejjouren i Lund igen så kan jag ge dig kladdkaka då! 😀

  4. >Jag är just nu spinkig som en räka, eller spätta, eller vad det nu heter och tycker att handbojelinnen är rätt coola så jag budar gärna ;D skickar du linnet så kan jag baka en kladdkaka till dig 😀 (fast lite svårt att posta från Lund…) Du kan komma och prata på tjejjouren i Lund igen så kan jag ge dig kladdkaka då! 😀

  5. >Jag tycker att både byxorna och linnet är snygga, men du har lite fått det att låta som att man måste vara bisarrt liten för att få på sig dem. Jag tycker att linnet ser passbart ut, men jag har ju träffat dig och skulle nog inte säga mig vara spinkigare än vad du är. Kan en inte få centimetermått på kläderna?

  6. >Ditt linne är betydligt snyggare än dettahttp://tofflan.wordpress.com/2010/09/10/turdag/Men tyvärr, nåt spetig räka är jag icke, bara en gammal toffla med frusna fötter!

  7. >Geggan: Inte bisarrt liten kanske, men ganska liten. Jag är storlek s, och både det här linnet och byxorna är aningen för små för mig.Och hurra för att vi har fått två intressenter! Jag kan sätta budstart till 30 spänn, så får vi se om det är någon som budar över. Pengarna går som sagt till välgörande ändamål!

  8. >Jag väntar med spänning på fittarmbandet, det låter intressant! Kläderna är hur läckra som helst, precis vad jag skulle köpa, om jag inte var typ dubbelt så stor som du… Byxorna och linnet är ju så unisex/queer det bara kan bli. Men eftersom jag har väldigt smala handleder för en kille, får jag väl glädjas åt att det kanske går att ha ett armband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster