>Flyttreflektioner från pendeltåget, tisdag

>Flytt är en av de där aktiviteterna som genererar enormt mycket bloggmaterial, men som ger lite eller ingen tid att faktiskt blogga det (utom när man sitter på tåget som man om bara en vecka inte längre kommer att ta till jobbet). Såsom: När man har anmält sin flytt till Svensk Adressändring får man tips på företag som man kanske också vill anmäla sin adressändring till. Man får upp en lista på ”mest efterfrågade” och av den kan man sluta sig till att folk gärna vill skicka sin adressändring till Centerpartiet och Miljöpartiet, men inte är särskilt angelägna om att vare sig Socialdemokraterna eller Moderaterna får reda på deras nya adress. Lärarförbundet adressändrar man gärna till, Lärarnas Riksförbund är inte lika angeläget. ”C-uppsats, någon?” ville jag spontant fråga, tills jag fick min adressändring hemskickad med posten. I pappret de skickade med fick jag än en gång erbjudandet om att helt utan kostnad (vissa reklamare utan koppling till svenska språkets rötter skulle kalla det ”fritt”) meddela Centerpartiet och Miljöpartiet om min flytt, men i pappret stod det ingenting om någon efterfrågan, utan bara att de hörde till företag som anmält att de gärna ville stå med på listan. C-uppsats, någon?

0 svar

  1. >Har en liten ide jag tänkte dela med mig av. Varför inte auktionera nu en date med dig själv, Sara? Jag är övertygad om att folk skulle buda som attan på det! Hoppas du gillar tanken. Så fort du ger klartecken lägger jag första budet på en date!*Blink*Dijana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster