>meddelande från södra sidan

>Kära alla!

Det gläder mig mycket att se att budgivningen fortfarande pågår, i sedvanlig anarkistisk anda långt utöver de direktiv jag från början satte upp. Detta är ett meddelande för att tala om att jag för tillfället inte har Internet och därmed har begränsad möjlighet att styra upp något. Men vi kan snabbt konstatera att exempelvis handbojelinnet är uppe i 80 kronor och fittarmbandet i 300, och jag bestämmer härmed att alla aktuella auktioner kommer att avslutas imorgon klockan 12. Om jag inte omedelbart annonserar vinnarna beror det på att jag som sagt inte har Internet än.

Det finns fortfarande ännu fler saker att auktionera ut, men det var tydligen en missräkning att tro att det gick att kombinera flytt med något annat över huvud taget. (i ett nära förestående inlägg ska jag naturligtvis dränka er i detaljer om själva flytten och framför allt om min egen butchigaste insats på länge) Trots min iver att lägga ut de sista prylarna, tänker jag ändå för stunden prioritera kontakten med ett elbolag och en internetleverantör. Jag lovar, det kommer att gynna oss alla i längden.

0 svar

  1. >Åh, dum tid för avslutningen av budgivningen… 🙁 Jag är på praktik hela dagen från 8-17 varje vardag så jag kommer inte ha tid att buda mer om det blir så. Oh well.. Får väl hoppas att ingen budar över handboje-linnet. Får man buda mer pengar än man redan satt? 🙂 I så fall budar jag 250:- för handboje-linnet. Hoppas att du har det bra i nya lägenheten 🙂 Mvh Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster