>Psst!

>Om man tittar lite till höger ser man att det har kommit en ny poll.

0 svar

  1. >Mirakulöst städande, skulle det vara en engångshändelse som rensar upp alla årens avlagringar och sen skulle ansvaret återgå till en själv igen, eller skulle städandet fortsätta sen?Och ex, går det att få tillbaka två om jag är poly och var ihop med dom samtidigt, eller måste jag välja en?

  2. >De tre första är ju saker som man inte kan ordna själv (utom kroppsdelsförändring, men det blir ju inte lika bra resultat som mirakelförvandling.) Men de andra! Bostadsstädning går ju att ordna. Det finns städfirmor som för 1000-2000 kr städar hela lägenheten. Billigt mirakel jämförelsevis! Fixa tillbaka sitt ex kan man ju också ordna själv, om omständigheterna tillåter. Gå klädd som man vill går att göra även om det inte är allmänt accepterat. Är det värt mer än att få någon av de tre första, så tycker jag helt klart att man ska bära sina säckiga jeans och verktygsbälte med stolthet oavsett resten av världens åsikter. Det är ju sexigt, så alla som skulle klaga har ju automatiskt fel.

  3. >Tofflan d ä undrar om hon blivit ålderssynsvag, men nån poll ser hon INTE till höger. Är det nån som har knyckt den, tro???? Vavavavavavaaaa?

  4. >Jag valde första alternativet. Jag är helt fasinerad av döden. Spekulerar ofta och djupt i vad som väntar.Göra om något jag ångrar gick bort direkt. Allt som hänt har format mig till den jag är i dag, och vem vet vad som skulle hända om jag gjorde o0m något? Min dotter kanske aldrig skulle ha blivit född och jag kanske aldrig skulle ha träffat min underbara make?

  5. >sorgligt vad mycket mer jag skulle tycka om mig själv och vad enklare vissa saker hade blivit om jag vaknade imorgon med mindre bröst. Fånigt!

  6. >Ja det fick bli städad lägenhet, ååh om nån kunde skrubba exakt ALLT åt mig. För döden blir en spännande (eller inte) överraskning, gjort är gjort och kommer aldrig mer tillbaka, min kropp är fin som den är (och är den inte det så tycker jag det i alla fall), ex är ex av goda skäl (deras eller mina) och jag tänker då ha på mig vad jag vill oavsett. Att ingenting skulle förändras är ju onödigt när det finns städning att få.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster